fbpx

Mario Badescu si Farmaciile Help Net te trimit la New York

Mario Badescu a fost un roman specialist in domeniul ingrijirii tenului. Fiind atat chimist cat si cosmetician, el a avut o abordare unica.

Salonul lui a fost deschis in New York in 1967, unde Mario a inceput sa dezvolte gama proprie de produse cosmetice naturale. Nu a trecut mult timp pana cand rezultatele produselor si tratamentelor cosmetice au fost un real success pentru elita New York-ului, dar si pentru celebritati de la Hollywood precum Oprah, Martha Stewart, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multi altii.

In luna octombrie, vino in farmaciile Help Net selectionate, cumpara oricare doua produse Mario Badescu si poti castiga:
– marele premiu, o excursie la New York pentru doua persoane si un tratament facial in faimosul salon Mario Badescu;
– unul din cele 50 de seturi de ingrijire Mario Badescu: un demachiant (236 ml), o lotiune hidratanta (39 ml) si un spray facial 128 ml.

Inscrie-te la tombola si ofera tenului tau un tratament cu adevarat special. Mai multe detalii despre tombola si produsele Mario Badescu sunt disponibile pe www.helpnet.ro.