fbpx

Marfuri vrac si containere in Portul Constanta

Societatea Socep ofera servicii de logistica in Portul Constanta, fiind una dintre cele mai importante companii de exploatare portuara datorita avantajelor ce aceasta le ofera, atat clientilor, partenerilor de afaceri, angajatilor si actionarilor. Experienta dobandita de-a lungul anilor ne-a oferit o mai buna organizare, servicii de calitate si o orientare mai buna catre client. Ne dorim sa crestem si sa devenim cel mai profitabil operator portuar din Constanta si odata cu asta sa oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri.

Ce servicii ofera Socep? Avem dane specializate pentru un terminal de containere si cele specializate pentru marfuri generale. Deci, putem acoperi aproape toate tipurile de marfuri care tranziteaza prin Portul Constanta. In acest moment operam doua terminale principale, in portul de nord al Constantei si avem o multime de planuri de extindere si diversificare a serviciilor. Te asteptam oricand, la Socep pentru servicii de stuffing Constanta, sau servicii de stripping, sau orice manevra ce tine de logistica in Portul Constanta.

Socep este un stalp puternic in ceea ce priveste operatiunile portuare in Constanta, in ultimii 30 de ani, timp in care am avut timpul necesar sa devenim printre cei mai buni in incarcare nave Port Constanta si descarcare nave. Avem clienti care exista in portofoliul nostru inca de la inceput si ne bucuram de o colaborare fructuoasa, dar si clienti noi, care se bucura de serviciile noastre si de avantajele pe care le oferim.