Manichiura cu gel, mai mult decat un trend

manichiura gel

Manichiura cu gel a aparut mai degraba ca o noutate, un trend in materie de stil al unghiilor perfecte. Ulterior insa femeile au inteles mai bine care le sunt avantajele optand pentru acest tip de manichiura, astfel ca popularitatea acesteia a crescut semnificativ si continua sa fie astfel.

Manichiura cu gel presupune aplicarea unui gel unghii special, in straturi, urmata de uscarea acestora cu ajutorul lampii UV. Gelul are proprietati multiple, printre care se remarca rezistenta sa, ceea ce determina ca manichiura sa ramana intacta timp indelungat, de pana la 2-3 saptamani. Un aspect lucios si placut, fara defecte, unghii impecabile si forme perfecte sunt visul oricarei femei preocupata intens, constant de aspectul unghiilor sale.

Manichiura cu gel dureaza mai mult decat cea clasica

Poate ca ceea ce recomanda acest gen de manichiura se refera in primul rand la rezistenta. In stransa legatura cu acest aspect se intelege ca sedintele de manichiura vor fi ceva mai rare, deci partea practica este in favoarea femeilor.

O astfel de manichiura rezista cu succes mai mult timp fata de cea clasica, datorita gelului, dar si al modului sau de aplicare pe unghie – uscat la lampa.

Dupa ce unghia naturala creste si zona ramane vizibil neacoperita de gel, manichiura se poate reface. Aici depinde si de cat de repede creste unghia in mod natural, dar in medie 3 saptamani rezista cu succes.

Important de mentionat este ca rezistenta gelului nu tine cont de activitatile desfasurate. Femeile stiu ca multe din activitati le stirbesc, la propriu, oja de pe unghii. Nu mai este cazul la manichiura cu gel, pur si simplu aceasta arata impecabil oricand.

Gelul nu crapa, poate doar in cazuri de exceptie

Atat timp cat tehnicianul protezist de unghii are cunostinte in domeniu si respecta pasii corecti, gelul are toate sansele sa reziste foarte bine. Exceptii sunt acolo unde munca depusa, adica manichiura la final prezinta crapaturi sau acestea apar ulterior, denota o calitatea scazuta a serviciului, fii sigura ca nu ai nimerit salonul corect.

Un avantaj la gelului este de asemenea ca nu crapa, nu se rupe, cum de altfel se poate intampla la manichiura clasica, adica la unghiile naturale.

Investitie buna pe termen lung

Este rentabil sa incerci o varianta de genul manichiurii cu gel. Nu vei investi la fel de des in sesiunile de manichiura. Daca ne gandim si la faptul ca unghiile naturale sunt fragile, se rup repede sau te confrunti cu alte astfel de aspecte, manichiura cu gel te scapa de frustrari. Unghiile vor arata impecabil, ceea ce te face sa te simti mai sigura pe tine – desigur ca unghiile ies in evidenta automat, ca miscarile mainilor sunt atent urmarite, este firesc astfel.

Manichiura cu gel iti permite sa personalizezi stilul unghiilor cu aplicatii, decoratii, picturi de orice fel. Ai atat de multe modele dintre care sa alegi, incat vei potrivi fiecare stil cu tendintele vestimentare.

Cu atat de multe motive care inclina spre manichiura cu gel ramane sa iti alegi si salonul unde vei avea parte de acest serviciu. Nu uita sa departajezi optiunile in functie de produsele folosite de manichiuriste, care evident ca trebuie sa fie de calitate.