fbpx

Manere si butoni de mobilier-Protege Parol

manere-mobila-bosetti-marella-protege-parol_large

Functionalitatea si frumusetea mobilierului tau este data de catre fronturile si accesoriile ideale.

De la alegerea fronturilor la mobilier,elementelor de iluminat, electrocasnice și culorile vopselei – există multe decizii majore implicate în procesul de a face o casă o casă. Cu toate aceste piese în mișcare, poate fi greu să ne amintim că și designul este în detalii. Iar hardware-ul este un detaliu care poate deveni cu ușurință un gând ulterior. Dar butonul sau manerul drept pot avea un impact vizual grav, ridicând camera într-un mod ușor și fără efort. Și când vă gândiți la nenumăratele ori în care hardware-ul dulapului este folosit în întreprinderile de zi cu zi, devine clar că valoarea și bucuria pe care o aduce o piesă de hardware bine realizată merită investiția.

Mai simplu spus, investiția în accesoriile de mobila de calitate este o modalitate ușoară de a ridica cotidianul. Deci, indiferent dacă construiți o bucătărie nouă, lucrați la o remodelare a băii sau pur și simplu doriți să schimbați hardware-ul existent pe o piesă de mobilier second-hand, am pus la punct un ghid simplu și direct pentru a vă ajuta să alegeți accesorii de dulap perfect pentru spațiul dvs.

Mai întâi, decideți dacă doriți să utilizați toate butoanele, toate manerele sau o combinație a ambelor. Deși nu există reguli dure și rapide, în general este mult mai ușor să deschideți un dulap cu un buton și un sertar cu manere. Acestea fiind spuse, există o mulțime de excepții. De exemplu, instalarea manerelor de sertare pe verticală poate funcționa cel mai bine pentru dulapurile cu plinte de baie. Dacă doriți să ridicați mobilierul existent (cum ar fi o masă laterală sau o consolă media), puteți decide ca butoanele mici să adauge cantitatea perfectă de impact vizual într-un maner mai lung. Când vă gândiți la tipul de hardware, încercați să imaginați ce va fi cel mai funcțional pentru stilul dvs. de viață.

Butoanele au profile mai mici decât mânerele, sunt mai puțin costisitoare și pot fi utilizate atât pentru sertare, cât și pentru dulapuri. Sunt ușor de instalat decât manerele, deoarece aveți nevoie doar de un șurub pentru a fixa butonul la suprafață.

Manerele sunt mai mari decât butoanele, fac mai mult o afirmație și tind să fie mai ușor de prins. Sunt mai scumpe decât manerele , dar vin în multe dimensiuni diferite. Acestea tind să completeze sertarele sau dulapurile mai mari cu forma lor liniară.

După ce ați decis tipul de accesorii, veți dori să vă gândiți la ce stil se potrivește cel mai bine spațiului dvs. Accesoriile cu creste, siluete curbate și detalii texturate funcționează de obicei bine cu modele tradiționale sau inspirate de moștenire. Dulapurile moderne tind să aibă linii și margini curate, cu un profil elegant și minimal, care este neted la atingere.