fbpx

Manere mobila, butoni mobilier, ornamente de chei sau agatarori haine – detalii in amenajarea casei

Designul , amenajarea spatiilor, bugetul si visul fac parte din jocul echilibrului fragil intre dorinta si putinta.

Mobila din casa, alaturi de perdele, tablouri, corpuri de iluminat, electrocasnice sunt elemente definitorii ale designului interioarelor. Diferentierea dintre ele este data de accesorile marunte pozitionate la vedere: un maner mobila sau un buton, un cuier agatator pentru hainele din hol.

Pe langa aceste accesorii feroneria de mobila este un detaliu cu implicatii functionale majore dar care poate uneori fi neglijata sau nu i se da importanta cuvenita, ori o feronerie mobilier la care calitatea este impecabila asigura functionalitatea ireprosabila pe termen lung a mobilierului. Dar butonul de usa mobila ori manerul de front sertar mobilier pot avea un impact vizual serios, crescand valoarea camerei intr-un mod facil si cu efort mic. Totodata, daca simti nevoia de o mica schimbare in atmosfera incaperii dar nu vrei sa faci o investitie serioasa financiar, poti face un tuning mobilierului schimband fronturile de mobila si/sau manerele ori butonii vechi cu un alt model de maner care are aceeasi distanta intre gaurile de prindere a surubului  M4 cap bombat combinat.

Accesoriile antichizate pentru mobilier ca de exemplu, manere mobila antichizata, chei de mobila veche, butoni mobila stil, balamale invechite, ornamente chei mobilier sau incuietori usa mobila, specifice fiecarui stil de mobila, sunt parte integranta a esteticii si istoriei stilului de mobilier.

Butoni pentru fata usa mobilier

Butonii pentru mobilier, deoarece au dimensiuni mai mici, se folosesc la usile sau sertarele mai mici, unde se impune un mod de deschidere mai discret, iar accesoriile ornamentale nu trebuie sa nu ocupe o suprafata mare din frontul de mobila. Butonii sunt mai usor de montat, fiind necesara doar o gaura pentru fixare. Forma, finisajul, stilul lor fac parte din grafica ce personalizeaza mobila.

Manere pentru usa si sertar mobila

Manerele clasice, deoarece stabilesc stilul mobilierului pe care sunt montate, trebuie alese cu atentie. Exista diverse modele, forme si dimensiuni, de la liniile drepte pentru mobilierul modern, la modele cu grafica compexa, fabricate din diferite materiale, inclusiv piele, portelan sau cristal, si pana la modele cu finisaje antichizate ce dau mobilierului un aer modern, vintage, retro sau clasic.

Profile maner pentru mobilier

Mobilierul modern, minimalist, are de multe ori acum sistemul de push to open, fara maner, sau cu profile maner, frezate si montate in cant cu deschidere manuala a frontului de mobila.

Stiluri de manere si butoni mobila pentru stiluri de amenajare diverse

 Pentru niste dulapuri moderne, cu fronturi netede sau aproape netede, poti alege butoni si manere cat mai simple, fara ornamente  sau unele ingropate.

De asemenea, daca bucataria ta este decorata in stil vintage, poti folosi butoni clasici cu inel de tragere sau niste manere rabatabile.

În stilul clasic, unde armonia și simetria sunt binevenite, pentru mobilier sunt utilizate mânere interesante cu piese în mișcare, de exemplu, cu lanțuri de aur sau argint. Forma mânerului joacă, de asemenea, un rol important în proiectare și afectează de asemenea, gradul de utilizare. Sunt disponibile mânere sferice, sub forma unui inel sau a unei cochilii și multe altele.

Amenajari ultra-personalizate cu accesorii mobila de elita
Feroneria de mobilier si accesoriile de mobila originale nu dezamagesc niciodata. Atentia la aceste detalii a partenerului nostru Italian Marella Design dar si a celorlalti furnizori selectati de catre noi si care dedica o atentie sporita calitatii materialelor si designului de produs: Siro Austria, Furnipart Danemarca, Giusti Italia a influentat selectia unor produse cu calitate a finisarii mediu-plus, creatii ale unor designeri de produs renumiti in industria noastra, selectie ce o prezentam beneficiarilor de mobilier atenti la detalii si care cauta un produs potrivit intr-o amenajare exclusiva, foarte personalizata.

Va invitam sa  cunoasteti colectia noastra de manere si butoni de lux aflata in stocul nostru din Timisoara, Str. Martir Cernaianu 11, la PROTÉGÉ PAROL – DETALIUL CARE FACE DIFERENTA.