Mâner Portabil de Siguranță pentru Baie

19 septembrie 2018
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Pentru persoanele în varsa sau cele ce intampina dificultati de ridicare sau sustinere, suprafetele alunecoase reprezinta un prim inamic cu risc major de cădere.

Asumarea zilnica de riscuri inutile, în baie de exemplu, locul cel mai frecvent expus accidentelor, ne poate pune foarte usor viata în pericol.
Datorită umezelii, baia are nevoie de o mai buna aderenta pe care o putem obtine doar cu ajutorul amplasarii de manere de siguranta portabile.

Un astfel de dispozitiv de siguranta este ideal pentru baie si asta pentru ca asigura foarte usor necesarul de sprijin pe suprafete alunecoase precum cada, sau platoul de dus.
Un exemplu de maner portabil este reprezentat de manerul pentru baie Gripy, un prim ajutor necesar ce intruneste toate conditiile de sustinere cu rolul de a ajuta utilizatorii cu dizabilitati locomotorii la asezare si ridicare.

Datorită dimensiunii reduse poate fi purtat cu usurinta intr-un bagaj oriunde alegeti sa va deplasati.
Instalarea acestuia este realizata cu usurinta cu ajutorul ventuzei de care dispune, fixandu-se ferm pe suprafete precum gresie sau faianta.

Înainte de instalare trebuie sa avem grija ca suprafata de aplicare sa fie perfect curata, sa nu prezinte impuritati si sa fie perfect plana.
Avantajul manerului Gripy este acela ca dispune de o mare putere de fixare si ne da posibilitatea de a-l monta în diferite locuri fără sa fim nevoiti sa gaurim peretii.
În cazul în care nu ne simtitm destul de confortabil în urma amplasarii a unui singur maner, putem apela cu usurinta pentru o mai buna sutinere la chiar mai multe manere.

Manerul asigura sustinere si echilibru tuturor persoanelor în varsta cu mobilitate redusa precum si a celor ce au nevoie sa se sprijine ori de cate ori folosesc obiectele sanitare.
De mentionat este faptul ca manerul de baie nu dispune de o fixare permanenta si este recomandat sa il fixam de fiecare data cand dorim sa il utilizam.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram