Mananca peste o data pe saptamana si scapi de boala secolului

21 august 2017

Cum preparam macroul?
Partea buna este ca macroul nu este greu de preparat. Daca optezi, de exemplu, pentru Eva File de macrou in sos tomat, il poti prepara super rapid si simplu sub forma de bruschette. Ai nevoie doar de o bagheta cu seminte si putina zeama de lamaie pentru un plus de savoare. Pur si simplu asezi bucatile de peste pe painea usor rumenita si stropesti totul cu lamaie. Este cea mai rapida gustare sanatoasa, de care te poti bucura si acasa dar si la birou. Ȋţi ia cateva minute sa o pregatesti!

Ȋţi plac pastele?

Daca raspunsul tau e afirmativ, ţi-am pregatit o reteta la fel de simpla, pe care o poti finaliza in doar cateva minute. Ai nevoie de Eva File de macrou in ulei vegetal, o legatura de ceapa verde si cateva rosii cherry. Ti-am recomanda sa folosesti pastele de tip penne. Dupa ce le fierbi, pur si simplu amesteca Eva File de macrou in ulei vegetal cu ceapa taiata si rosiile. Evident, poti adauga lamaie sau orice alte legume proaspete care crezi tu ca merg in aceasta combinatie. Si, avand in vedere ca nu prepari termic ingredientele, poti consuma aceasta reteta atat calda cat si rece.

Este important sa stii si ca macroul nu are un aport caloric ridicat. El este recomandat de catre medici atat in dieta diabeticilor, cat si a celor care sufera de afectiuni cardiace. Consumul regulat de macrou face vasele de sange sa fie mai elastice, imbunatatind astfel circulatia sanguina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram