fbpx

Malco ATP iti ofer o gama completa de girofare

Societatea Malco ATP a fost infiintata in anul 2005 in orasul Bucuresti si are ca obiect principal de activitate comercializarea sistemelor de avertizare luminoasa si acustica. Printre acestea putem enumera: girofare, rampe luminoase, sisteme stroboscopice, lampi de lucru, sirene, sisteme de dirijare, alarme marsarier, stopuri, proiectoare, etc.- fiecare dintre acestea avand certificarile cerute de legislatia in vigoare, lucru care denota calitatea lor. Produsele sunt importate din Europa, de la producatori renumiti: Vision Alert din Marea Britanie, Sim SA din Portugalia, Dasteri din Grecia, Aims-Aero din Belgia si BI Automotive din Germania.

Malco ATP va pune la dispozitie mai multe tipuri de girofaruri: cu LED, rotatoare sau cu xenon, astfel incat preferintele fiecarui client in parte sa poata fi satisfacute pe deplin. Fie ca vorbim de masini de politie, ambulante, fie ca este vorba despre utilaje de lucru (motostivuitoare, echipamente de manevrat marfa), autovehicule pentru transport marfa, transport agabaritic sau periculos, acestea trebuie sa fie dotate corespunzator, dotari care implica prezenta unui girofar. Acest echipament de dimensiuni reduse are o importanta semnificativa atat in spatiile de lucru, cat si in afara lor- pe drumurile publice, fiind conceput pentru atentionarea pietonilor pentru a nu se intampla niciun accident nedorit. Raportul cost-performanta de care veti beneficia, achizitionand girofarele furnizate de catre societatea Malco ATP, este unul excelent, iar de acest lucru va veti convinge inca de la prima utilizare.

Girofarele prezinta numeroase avantaje: sunt fiabile, confectionate din materiale de calitate cu ajutorul unei tehnologii de varf, genereaza luminozitate puternica, asigura vizibilitate maxima, sunt rezistente la variatii de temperaturi, la vibratii, socuri, intemperii, la praf; se gasesc in diferite dimensiuni si culori (albastru, portocaliu, rosu), au o constructie compacta si robusta, o durata de viata indelungata, sunt usor de utilizat, nu necesita intretinere speciala, asigura o functionare optima, s.a.m.d.

Securitatea la locul de munca ar trebui sa reprezinte preocuparea principala pentru un angajator, acesta fiind nevoit sa le ofere angajatilor sai, conditiile propice desfasurarii activitatilor specifice, conditii care pot implica, bineinteles, montarea unor girofare pe utilajele care au nevoie de acestea. De asemenea, siguranta pietonilor este la fel de importanta, iar ea poate fi asigurata in acelasi mod, in anumite situatii.

Atat girofarele, cat si celelalte produse oferite spre vanzare de catre Malco ATP sunt certificate ISO, document ce asigura calitatea acestora, dar si a serviciilor furnizate si care au in vedere operatiunile efectuate de la primirea comenzii, pregatirea, expedierea si pana la service-ul post-vanzare.

Pentru alegerea girofarurilor ideale si a raportului calitate-pret convenabil, care sa corespunda necesitatilor voastre, expertii companiei Malco ATP va ofera consultanta de specialitate in mod gratuit, asigurandu-se ca ati obtinut in timp real, produsele de care aveati nevoie pentru o satisfactie maxima. Suntem o echipa bine organizata care actioneaza prompt, eficient si cu devotament. Ne dorim ca cei care apeleaza la serviciile si produsele noastre sa fie multumiti de alegerea facuta si sa ne recomande mai departe ca fiind un partener de incredere, pentru ca aceasta este realitatea.

Vino la Malco ATP si vei ramane fascinat de lucrurile care se intampla aici!