Maini si picioare reci – un semn al unei afectiuni grave – cum poti ameliora aceste simptome?

Cand vine vorba despre maini si picioare reci, nu putini sunt romanii care pot afirma ca s-au confruntat cu o astfel de problema macar o data pe timpul sezonului cald. Iarna este normal sa ne mai confruntam cu astfel de senzatii, insa lucrurile ies din sfera normalului atunci cand e vorba de vara, anotimp reprezentat de zile toride.

Probleme cu circulatia sangelui sau complicatii nestiute? Doar un medic specialist este capabil sa puna un diagnostic atunci cand vine vorba de mainile si picioarele mereu reci. Avand in vedere ca acum, in plina pandemie, autoritatile ne recomanda sa apelam numarul unic de urgenta 112 doar in cazuri majore, senzatia de maini si picioare reci poate fi combatuta altfel.

Incalzirea prin pardoseala – aliatul perfect in orice anotimp

Una dintre recomandarile din batrani atunci cand vine vorba de senzatia de picioare reci este purtarea sosetelor groase. Pentru multi care se confrunta cu aceasta senzatie, purtarea sosetelor mai groase nu ajuta, din contra, atunci cand nu sunt dintr-un material precum lana, pare ca mai mult incurca, mentin picioarele reci.

Pe timp de vara nu purtarea sosetelor este rezolvarea, ci incalzirea prin pardoseala. Acest sistem de incalzire reprezinta unul dintre cele mai cautate solutii in momentul de fata datorita eficientei sale, dar si constructiei.

Placile cu nuturi, cele mai folosite atunci cand vine vorba de incalzirea prin pardoseala, se monteaza sub pardoseala, ceea ce inseamna ca nu ocupa spatiu util. Totodata, acest sistem de incalzire ajuta la crearea unui mediu inconjurator mai curat si mai sanatos pentru toata lumea.

Cum functioneaza incalzirea prin pardoseala? Vorbim de un sistem radiant de incalzire pe baza de agent termic, fiind ce mai optim mod, din punct de vedere energetic, prin care caldura poate fi distribuita in interiorul locuintei.

De ce este un sistem perfect pentru persoanele care se confrunta mai tot timpul cu senzatia de maini si picioare ingheate? Datorita constructiei sale, sistemul de incalzire prin pardoseala poate distribui uniform caldura in toata locuinta, obtiand astfel nota 10 in ceea ce priveste eficienta. Chiar daca este o investitie mai costisitoare, in timp, consumul redus de energie compenseaza totul. Sa nu mai vorbim ca circulatia aerului este antrenata constant – cel cald se va ridica spre tavan, in timp ce aerul rece va cobori si va fi reincalzit.

In functie de preferinte, dar si de posibilitati, cei interesati pot alege intre un sistem de incalzire reprezentat de o retea de conducte cu apa calda sau un covor de rezistente electrice montate sub pardoseala. Expertii de la Shop Einstal le pot oferi celor interesati toate cele necesare pentru a pune in functiune un astfel de sistem. Putem aminti aici de accesoriile pentru incalzire, placa cu nuturi, distribuitoarele si grupurile de amestec, dar si accesoriile pentru distribuitoare.

Prin intermediul sistemului de incalzire prin pardoseala, orice senzatie de picioare reci, chiar si pe timp de vara, va fi diminuata. Acest sistem de incalzire va actiona in primul rand asupra picioarelor in momentul in care persoana in cauza tine talpile lipite de podea. Pentru si mai multe detalii in ceea ce priveste eficienta sistemului de incalzire prin pardoseala, cei interesati sunt invitati sa acceseze shop-einstal.ro.