Mâine la Gara de Nord oamenii strazii vor primi o masa calda şi asistenţa medicala de la studenţi

peste patru ani, în fiecare joi, voluntarii Şansa Ta şi partenerii lor oferă oamenilor străzii şi famiilor sărace mâncare caldă, pâine, fructe, conserve şi îmbrăcăminte.

Însă, în cursul zilei de mâine, cei prezenţi vor beneficia şi de ajutor medical. Echipa sosită de la şcoala postliceală sanitară „Dr. Luca” din Cernica, coordonată de un medic, va oferi asistenţă medicală şi consultaţii. În plus, studenţii la asistenţă socială, din cadrul asociaţiei AMiCUS, vor împărţi porţiile de mâncare pregătite de ei celor aproximativ 200 de oameni aşteptaţi.

De-a lungul anilor, „O şansă caldă” a adunat parteneri de încredere care au susţinut campania. Chef Nicolai Tand găteşte pentru oamenii străzii ori de câte ori are ocazia, iar elevii de la mai multe şcoli generale din Bucureşti s-au oferit voluntari, în numeroase rânduri, pentru a împărţi hrană celor în nevoie.

„O şansă caldă” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice şi juridice pentru a-i ajuta pe cei defavorizaţi. Toţi cei care pot sprijni această acţiune prin donaţii sau prin prezenţă sunt invitaţi să se adreseze Asociaţiei Şansa Ta, la datele de contact de mai jos.