Mai sunt dusurile fixe actuale in 2018?

Multor oameni le place sa isi inceapa ziua in caldura si confortul unui dus facut ca la carte. Pentru a ne bucura de dusuri ceva mai relaxante decat deobicei, solutia consta in utilizarea unor dusuri fixe, care permit caderea apei mult mai lin, dar la fel de eficient.

Ce este un dus fix?

Un dus fix reprezinta un sistem al carui cap este prins de tavan sau de partea superioara a baii, avand o dispunere prin care apa cade perfect vertical. Atractivitatea sa vine tocmai din numele pe engleza, numit “rainshower”, adica dus cu ploaie. La fel ca ploaia, apa curge sau picura natural si domol, iar diminetile vor fi mult mai relaxante decat atunci cand folosim un dus manual.

Dupa cum se poate observa, dusurile fixe au un diametru mai mare, brazdat de multe gauri care practic permit aceasta curgere usoara dar eficienta a apei. In cele mai multe cazuri, dusurile fixe sunt realizate din metale, si nu din plastic, iar asta datorita caracterului luxuriant al acestora.

Avantajele utilizatorilor

  1. Un dus mai relaxant ca niciodata

Dupa o zi extrem de stresanta sau chiar pentru a incepe corespunzator una, un dus in ploaie este exact ceea ce avem nevoie. Nimic nu se compara cu o cadere linistitoare, confortabila, relaxanta si in special constanta a apei, fie ca dorim un jet puternic sau o cadere in stropi.

  1. Aspect high-end si varietate

Dusurile fixe sunt caracteristice bailor unde se pune un accent puternic pe design. Un cap de dus fix poate constitui unul dintre principalele elemente estetico-functionale ale unei bai, transformand baia intr-un spatiu modern si atractiv. In acelasi timp, putem alege intre mai multe stiluri, si desi majoritatea sunt in forma rotunda, putem gasi si variante rectangulare.

  1. Foarte reglabil

Aceste dusuri fixe nu sunt destinate doar caderii apei sub forma de ploaie, ci pot fi reglate si pentru un jet puternic, la fel ca in cazul altor tipuri de dusuri. Astfel, in functie de momentul zilei si de preferinte, avem mereu libertatea de a alege dintre un dus linistitor sau unul rapid si eficient. O alta caracteristica a acestor dusuri de calitate inalta este ca indiferent de modul preferat de functionare, caderea apei se face cu un flux consistent, prin toate gaurile acestora, spre deosebire de multe alte capete de dus din comert.

  1. Durabile si usor de intretinut

La un nivel de calitate asa de inalt, este evident ca dusurile fixe sunt usor de instalat si de intretinut. Atat materialele din care este facut dusul, cat si sistemele speciale vin in ajutorul utilizatorului si impedica depunerea de minerale atunci cand apa este una dura. In acelasi timp, acestea se curata foarte usor si nu necesita verificari dese.

Daca dorim sa sporim confortul si aspectul casei, instalarea de dusuri fixe contribuie semnificativ la configurarea unui camin de care ne bucuram atat noi, cat si oaspetii.

Consultati acum oferta unui magazin specializat

Baterii-lux.ro este un magazin online care se specializeaza pe oferirea de produse si echipamente sanitare GROHE, un producator de top pe plan international datorita calitatii foarte inalte a echipamentelor sanitare produse.

Calitatea este principalul asigurator al unor produse cu adevarat longevive. Pentru dusuri fixe realizate din materiale durabile si cu un design de lux, Baterii-Lux si Grohe va stau la dispozitie aici cu oferte speciale, garantia calitatii si asistenta tehnica.