fbpx

Mai sanatos mai fericit

Stiai ca optimistii se vindeca mai repede si se imbolnavesc mai greu? Asta pentru ca ei sunt mai fericiti. Si astfel, mai sanatosi. Este dovedit stiintific ca nefericirea si stresul pot duce la probleme de sanatate, deoarece afecteaza sistemul imunitar.

Din pacate, romanii se numara printre cele mai nefericite popoare. Intr-un raport mondial al fericirii publicat recent, tara noastra se afla abia pe locul 90, in urma unor tari precum Pakistan, Kosovo, Libia sau Ghana.

Toate acestea ne-au motivat sa aducem o schimbare in bine in jurul nostru prin noua campanie “Mai sanatos, mai fericit”. Fericirea este o alegere personala si depinde doar de noi insine sa o simtim.

Din fericire, fericirea se poate reinvata! Astfel, pe site-ul Help Net si in farmacii, se vor gasi sfaturi pe care am putea sa le urmam pentru a ne simti mai fericiti si deci, mai sanatosi: de exemplu sa fim mai optimisti, sa apreciem lucrurile bune din viata noastra, sa radem mai mult, sa petrecem timp cu oameni dragi, sa daruim. Si lista poate continua…

Noua campanie “Mai sanatos, mai fericit” include executii TV, online, print si promovare in-store. Mai multe detalii despre campanie si spotul TV sunt disponibile pe site-ul Help Net.

“Cu totii avem puterea de a schimba in bine viata noastra si a celor din jur. Lumea ar deveni mai buna daca fiecare din noi ar invata sa se bucure mai mult si ar face o fapta buna pentru o alta persoana, insuflandu-i acesteia dorinta de a face la randul sau un gest frumos pentru altcineva – caci binele atrage bine. Ne dorim sa oferim tuturor inspiratia pentru a se simti mai fericiti.” a declarat Isabelle Iacob, director general al Help Net Farma SA.

***
Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni, care opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de produse fitoterapeutice si dermatocosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Lantul de farmacii Help Net a fost infiintat in 1998 si are in prezent peste 150 de puncte de vanzare pe tot teritoriul Romaniei si un numar de peste 1.300.000 de clienti fideli. In 2012, Help Net a devenit prima farmacie care a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, distinctie decernata chiar de Majestatea Sa, Regele Mihai I al Romaniei.