Mai multe puncte, mai multe comenzi gratis

19 august 2021
Autor:
Touch Media

Ai auzit de programul de loialitate disponibil online, pe site-ul Casa Romaneasca? Programul de loialitate este disponibil pentru toți clienții ce comanda direct de pe site! Pașii sunt simplii: 1) Creați-va un cont pentru a beneficia de programul de loialitate! Prin contul creat puteti vizualiza punctele acumulate cat si folosite! 2) La fiecare comanda 10% din valoare comenzii dumneavoastra se transforma in puncte. Tine-ti minte, trebuie sa fiti logat pe contul creat direct pe site pentru a putea beneficia de aceasta oferta! 3) 1 Punct = 1 RON, imediat dupa acumularea punctelor puteti beneficia de utilizarea lor la urmatoarele comenzi! Puteti beneficia de punctele acumulate, folosindu-le ca o singura metoda de plata astfel, mai multe comenzi => mai multe puncte!

Te asteptam si pe terasa noastra din Mamaia! Daca vrei sa te relaxezi pe malul marii vino la restaurantul traditional romanesc din Mamaia, un loc perfect, cu o atmosfera calda si oameni ospitalieri, unde se serveste una dintre cele mai bune mancaruri autentice, deserturi si  ciorbe la ceaun, exact ca in vremurile copilariei. Poti oricand sa ne vizitezi, fie ca esti din Constanta, fie ca esti turist la mare, sau poti alege serviciul de livrari la domiciliu, disponibil in fiecare zi, intervalul orar 09:00-01:00.

Programul nostru de loialitate este disponibil doar online si iti ofera puncte, care ulterior se transforma in bani si cu care se pot achita comenzile viitoare. Va invitam online si pe terasa, unde aveti parte de aceleasi preparate proaspete si delicioase!

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram