fbpx

Mai multa flexibilitate si eficienta cu noua versiune SocrateOpen 2 6

Pentru firmele care activeaza in domeniul distributiei, SocrateOpen 2.6 vine cu imbunatatiri in doua arii functionale si anume:
-procesul de aprovizionare, prin ajustarea calculului automat al necesarului de aprovizionare, cu eliminarea stocurilor gestiunilor non-vanzare, atunci cand astfel de gestiuni exista in structura companiei;
– logistica livrariilor, prin controlul ambalajelor returnabile si formarea coletelor, ca activitate de pregatire a expedierilor;
– gestionarea ambalajelor, ca operatiune automatizata in cadrul operatiunilor de intrare/iesire produse stocabile.

Printre beneficiile acestor noi functionalitati se regaseste un proces de aprovizionare mult mai lin, cu un grad crescut de optimizare a stocurilor, cu timpi de operare mult diminuati, cu incidente de stoc reduse la livrare si cu un control imbunatatit pe parte de stocuri de ambalaje.

Noua versiune vine si in sprijinul firmelor ce detin un parc auto, cu noi functionalitati in ceea ce priveste gestionarea acestuia dar si a oricaror altor categorii de resurse de tip utilaj. De acum, este posibila alocarea tuturor costurilor pe acest tip de resurse, procesul fiind unul deconectat de partea operational-contabila. Analiza costurilor repartizate ofera o perspectiva manageriala asupra tipurilor de cheltuiala (ex: reparatii, intretinere etc) si asupra surselor de cheltuiala (planificate, accidentale).

Din perspectiva analizei de tip Profit&Loss pe angajat, utila indeosebi firmelor ce activeaza in domeniul serviciilor, s-a adaugat posibilitatea de a stabili normele de ore cu valoare adaugata aferenta tipurilor de proiecte si respectiv posturilor. Beneficiul imediat este cel al analizelor de tip bugetat versus realizat al efortului inregistrat la nivel de proiect si de angajat.

Pentru cresterea flexibilitatii integrarii intre SocrateSalarii si SocrateOpen s-a adaugat o varianta simplificata de transmitere a notelor contabile de salarii in care sunt completate deja centrele de cost, avand la baza o corespondenta unica intre cele doua sisteme a centrelor. Beneficiul apare atunci cand angajatii lucreaza pe un singur centru de cost pe parcursul lunii si nu mai este necesara aplicarea unui algoritm de repartizare a cheltuielilor pe centre multiple, caz in care timpul de generare a notei este diminuat.

Versiunea 2.6 a primului sistem ERP & CRM open source romanesc, SocrateOpen, este integrata de acum cu aplicatia de on-line banking a Unicredit tiriac Bank, ceea ce reprezinta premiza pentru automatizarea generarii platilor, aplicarea workflow-urilor, aparitia aprobarilor, cat si reducerea timpului de operare a extraselor bancare.

SocrateOpen 2.6 aduce in total peste 160 de imbunatatiri si corectii majore fata de versiunea precedenta, oferind clientilor posibilitatea de a automatiza rapid si usor toate procesele din companie.