fbpx

Magister participa la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune 2012

Magister este unul din cei mai importanti furnizori de solutii la cheie pentru retail din Romania, cu peste 4200 de magazine care utilizeaza solutiile integrate SmartCash RMS si o comunitate de peste 25.000 de utilizatori. Compania s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o oferta completa, care contine atat software, cat si hardware, alaturi de asistenta tehnica de specialitate. Solutiile integrate – considera specialistii Magister – sunt factorii-cheie care vor duce la modernizarea sectorului retail din Romania.
Ca in fiecare an, Magister participa la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune. In calitate de parteneri ai evenimentului, reprezentantii Magister vor prezenta noutatile aparute peste an in portofoliul companiei si vor discuta tendintele actuale in domeniul comertului cu amanuntul. Domeniul solutiilor la cheie pentru retail, in care activeaza Magister, a cunoscut schimbari in ultimul an, aceasta fiind una din temele ce vor fi abordate in cadrul intalnirii.
O alta noutate pregatita de Magister este introducerea, in premiera in Romania, a noilor cantare Dibal seria 500, intr-o solutie integrata marca SmartCash RMS. De asemenea, participantii la Targ vor putea afla mai multe si despre pachetul promotional recent lansat „Un magazin intr-o cutie”, programul „Cel mai bun start pentru magazinul tau”, solutia Oxygen Live si despre imbunatatirile aduse suitei SmartCash RMS pe parcursul acestui an, incepand cu lansarea, in luna martie 2012, a celei de-a 10-a versiuni a platformei software.
Evenimentul se va desfasura pe durata a 3 zile, respectiv de vineri, 5 octombrie pana duminica, 7 octombrie, dupa cum urmeaza: vineri, 5 octombrie – lansarea evenimentului si prezentarea expozantilor; sambata, 6 octombrie – prezentari individuale la standuri, conferinte, simpozioane, demonstratii si, incepand cu ora 19:00, Gala premiilor BPC Com International; duminica, 7 octombrie – partea finala a prezentarilor si evaluarea intalnirii.
De asemenea, joi, 4 octombrie, participantii vor putea participa, optional, la seminarul „Resurse neutilizate in service-ul de case de marcat”.