Magia Craciunului poate fi gasita in cartile achizitionate din anticariat

anticariat Bucuresti

Craciunul este una din cele mai importante si mai frumoase sarbatori pentru crestini si nu numai. Cei mari si cei mici, varstnici si pitici asteapta cu nerabdare masa de Craciun, cadourile, petrecerea la care urmeaza sa participe, bunatatile pe care urmeaza sa le consume. Dupa ce membrii familiei se strang pentru a impodobi bradul, dupa ce isi decoreaza casa cu cele mai frumoase ornamente, prepara bucate alese si se uita la filmele special realizate pentru Craciun, dupa ce canta colindele, in intimitatea propriului pat isi pot acorda cateva ore de liniste timp in care pot citi o carte buna. In cel mai renumit anticariat Bucuresti care are si o adresa online de unde cititorii pot comanda carti ieftine, https://www.printrecarti.ro/, exista cateva titluri foarte bune pentru un Craciun reusit.

Carti de Craciun pentru copii si adulti

Pe langa celebra “Poveste de Craciun” scrisa de Charles Dickens, in care celebrul personal Scrooge descopera dupa multi ani magia Craciunului si bucuria de a darui, sunt multe alte titluri care au marcat literatura universala pe tema sarbatorilor de iarna. Iar toate titlurile sunt la un super pret, de doar cativa lei. Cartile cu tematica Craciunului pot fi achizitionate de clientii fideli ai anticariatului pentru a fi daruite celor dragi sau pentru a fi citite de ei insisi.

Revenind la Poveste de Craciun, acest roman care a facut milioane de cititori fericiti, care i-a facut sa inteleaga magia Craciunului si cum o singura noapte le poate schimba intreaga existenta, aceasta este disponibila pentru cativa lei. Pentru acest pret foarte mic, cititorul va fi purtat cateva zeci de minute intr-o lume magica in paginile cartii, unde vor descoperi copilaria trista a lui Scrooge si viata lui si mai trista, goana dupa bani si zgarcenia care in timp l-a transformat intr-un batran ursuz si singur. Fantoma trecutului, prezentului si viitorului il fac sa inteleaga ce s-a intamplat, ce se intampla in prezent in familiile pentru care el nu manifesta niciun sentiment si ce se va intampla daca nu isi va schimba viata. O poveste cu final fericit, Poveste de Craciun nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui cititor, fiind potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti.