fbpx

Magazinul online Kimbi isi mareste gama de patuturi pentru fetite si baieti

Bucuresti, 23 iunie 2015 – Datorita rezultatelor bune inregistrate de patuturile pentru fetite si baieti, magazinul online Kimbi imbunatateste acest sortiment cu o multime de modele noi si interesante.

Modelele sunt dintre cele mai variate; pentru fetite Kimbi s-a pus la punct cu ultimele modele la moda (Frozen, Winx), dar le pregateste surprize si fetitelor amatoare de masini: ele vor gasi aici patuturi masina de curse sau Audi in culorile preferate, bineinteles rosu sau roz.

Baieteii vor putea fi extraordinari piloti de curse, putand alege dintr-un sortiment de peste 40 de masini de curse si de Formula 1. Nu va faceti griji nici daca baielul dvs prefera avioanele, vapoarele sau masinile de constructie, fie ele basculante sau betoniere: pe Kimbi veti gasi si aceste modele, in varianta larga de culori.

Practic, toti copiii isi vor gasi pe site-ul Kimbi modelul preferat de patut, care ii va chema mai repede la culcare si la vise frumoase.

Producatorii sunt in general romani, ca sa sprijinim dezvoltarea productiei autohtone.

Bineinteles, asa cum v-ati obisnuit pe Kimbi, toate modelele sunt realizate cu grija deosebita pentru siguranta copiilor: toate muchiile sunt rotunjite, pentru a preveni lovirea copilului in goana lui prin casa, iar imaginile desenate sunt acoperite cu un film incolor, pentru ca micutul sa nu atinga vopseaua, dar si pentru ca desenul sa reziste foarte mult timp.

Va asteptam cu drag pe site-ul nostru Kimbi, mai mare si cu mult mai multe idei pentru copii!