Magazinul online Dell Outlet s a pregatit pentru Sarbatorile de Iarna cu reduceri masive

Dell Outlet – magazin online laptopuri si calculatoare second hand si refurbished
Magazinul online Dell Outlet s-a pregatit pentru Sarbatorile de Iarna cu reduceri masive.
• 6 Rate – 0 % Dobanda
• 5 % Discount Fidelitate
• Cadouri surpriza

Desi magazinul online are cele mai bune preturi la produsele comercializate, acesta va acorda reduceri substantiale pentru mai multe modele de laptopuri Business:
DELL Precision – O combinatie de putere si portabilitate, sunt destinate mod special aplicatiilor avansate de editare video profesionala, design 3D si CAD. Dotate cu placi grafice puternice si de calitate nVidia Quadro, carcase din metal si display de pina la 17” LCD si LED cu rezolutii 1920 x 1200 pixeli, tastaturi illuminate si numerice. Laptopurile DELL Precision reprezinta solutia ideala pentru orice aplicate avansata. Performant, robust si extrem de durabil, inglobeaza cele mai performante tehnologii.

DELL Vostro – Sunt create pentru a satisface cerintele de baza a intreprinderilor. Ofera securitatea, asistenta si valoarea necesare pentru a face mai multe afaceri in mai multe locatii.

DELL Latitude – Sunt cunoscute pentru autonomia mare a bateriei, pentru formele simpliste si rezistenta la socuri. Sunt create pentru conditiile business, robuste si durabile cu carcase metalice si balamale imbunatatie. Display-ul anti-glare poate face fata situatiilor neprevazute iar cu bateriile optionale de 9 celule se poate obtine o autonomie de zile nu doar ore.

Spor la cumparaturi!