fbpx

Magazinul Artistilor te echipeaza cu produsele de care ai nevoie

Magazinul Artistilor este un magazin online ce comercializeaza produse si accesorii pentru pictura, modelaj, desen, gravura, seturi creative pentru copii precum si multe altele. Gasiti cel mai bun pret la peste 1000 de produse Daler Rowney si numeroase surprize va asteapta in fiecare luna.

Implicarea in arta are atat beneficii functionale cat si emotionale, iar copiii sunt cei care isi pot dezvolta cu usurinta abilitatile si aptitudinile cu ajutorul seturilor creative si educative din cadrul magazinului virtual.

Despre Magazinul Artistilor

“Lasa frau liber imaginatiei!” Acesta este motto-ul Magazinului Artistilor ce a luat nastere in anul 2013 din pasiune pentru arta dar si din dorinta de a pune la dispozitie “uneltele” necesare artistilor din Romania. Politica celui mai bun pret, calitatea produselor si serviciilor oferite atrag cu sine multumirea clientilor nostri, iar asta ne motiveaza de fiecare data.

“Colaboram cu firmele Daler Rowney, Royal and Langnickel, La Doratura, Combinatul Fondului Plastic, oferind produse de calitate la preturi accesibile tuturor artistilor din Romania.” – Octavian, manager Magazinul Artistilor

Pe langa distractivele seturi educative pentru copii ce imbina cu succes jocul cu invatarea, adultii se pot bucura de o gama larga de produse de calitate recunoscuta. Culori acrilice, uleiuri sau acuarele, pensule de toate marimile si texturile, sevalete, hartie si blocuri pentru schite sau pictura, panze si alte accesorii, sunt doar cateva dintre cele prezente pe Magazinul Artistilor.

De ce sa alegi Magazinul Artistilor?

Facem tot timpul ceea ce promitem! Politica celui mai bun pret adoptata inca de la inceput este garantia pe care o oferim clientilor nostri, recompensandu-i in cazul in care gasesc aceleasi produse la preturi mai mici pe alte site-uri de specialitate.

Poti contribui si tu in sectiunea de blog sau poti citi sfaturile noastre si alte articole de interes. Dorim sa sustinem arta in Romania, iar din acest motiv, incurajam artistii sa impartaseasca pe blogul nostru experientele proprii, atat pentru a uni comunitatea artistilor cat si pentru a-i ajuta pe cei aflati la inceput de drum.

Aboneaza-te la newsletter, iar la prima comanda vei primi un cadou surpriza din partea noastra! In plus, vei fi in permanenta la curent cu toate noutatile, promotiile si concursurile organizate.

In incercarea de a multumi chiar si cele mai exigente cerinte suntem in continua dezvoltare si imbunatatire a calitatii serviciilor oferite, diversificare a produselor comercializate si punem intotdeauna pe primul plan feedback-ul utilizatorilor.

Magazinul Artistilor te echipeaza cu toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti lasa frau liber imaginatiei!