fbpx

Magazinele H amp;M sonorizate de RomAudioVideo

Retailer-ul suedez de haine H&M a intrat pe piata romaneasca incepand cu anul 2011, deschizand deja 5 magazine in Bucuresti si alte 6 in restul tarii.
Impunand pe piata fashion la nivel mondial idei proaspete si nonconformiste, H&M nu ar fi putut aparea fara o imagine pe masura, cu ambient si decoruri exemplare.

Astfel ca si in Romania a fost necesara o muzica de fundal care sa atraga prin calitatea sunetului redat. Produsele si serviciile de proiectare, consultanta si instalare ale RomAudioVideo au reprezentat prima si unica optiune a reprezentantilor H&M din Romania, ei solicitand urmatoarele echipamente:

– boxe si subwoofere de tavan
– sisteme de inregistrare si redare automata a mesajelor (cu programator zilnic/ saptamanal etc)
– microfoane de masa pentru transmitere mesaje
– amplificatoare si surse audio
– hibrizi telefonici pentru comunicarea cu centrala de telefonie CISCO,
– cablaj antifoc si UPS-uri.
– de asemenea, a fost furnizat un sistem de amplificare de la TOA Electronics cu dubla functionalitate: una de redare a muzicii ambientale pentru zonele de vanzare din magazinele H&M si una de evacuare vocala in cazul unor situatii neprevazute. Utilizarea unui astfel de sistem este obligatorie inca din anul 2002, conform Standardului European de Sistem EN-60849.

Lantul de magazine vestimentare H&M a apelat la RomAudioVideo si pentru diverse evenimente, precum lansarea Versace in H&M Unirii si Baneasa, fiindu-i solicitate inclusiv servicii de cablare.
Pana la sfarsitul anului 2011, inca 3 magazine se vor mai deschide in tara noastra (Sun Plaza Bucuresti, Costanta si Oradea), ele furmand a fi echipate corespunzator de catre RomAudioVideo, la fel ca si toate magazinele care vor fi inaugurate anul viitor.

Despre noi:
Compania RomAudiovideo, a carei activitate a debutat in anul 1991, este lider de piata pe segmentul de echipamente Public Address din Romania si unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente audio-video profesionale. De asemenea, a fost dezvoltata in ultimii ani o noua divizie axata pe proiectare, instalare si furnizare de echipamente pentru control si automatizare dedicate sistemelor de casa inteligenta. Societatea noastra este certificata in Managementul Calitatii conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, mandrindu-se cu o echipa de profesionisti membri ai AES (Audio Engineering Society), singura organizatie mondiala dedicata exclusiv tehnologiei audio, respectiv un standard al calitatii domeniului in care activam.