fbpx

Magazinele au anuntat cand organizeaza Black Friday in 2016

Cele mai mari magazine online din Romania au anuntat data cand vor organiza Black Friday 2016. Ca si in anii anteriori, “Vinerea Neagra” a fost devansata cu o saptamana si va avea loc pe 18 Noiembrie. Black Friday se organizeaza anual in Statele Unite ale Americii in ultima vineri a lunii Noiembrie (prima vinere de dupa Ziua Recunostintei). Unii retaileri nu vor urma aceasta cale, iar altii vor organiza Black Friday si in data de 18 Noiembrie si in data de 25 Noiembrie.

Conform site-ului blackfridaydeals.ro, unele magazine au furat startul si in acest an, dar vor oferi discount-uri majore si in data de 18 Noiembrie. EvoMag si Flanco au dat startul unei campanii inca de la inceputul lunii Noiembrie.

Cele mai mari discounturi de Black Friday se vor gasi la produsele din:
– IT&C
Fashion
– Jucarii
– Cadouri
– Casa & Decoratiuni
– Sport
– Ingrijire personala
– Carti, muzica & filme

Urmatoarele magazine au confirmat oficial data in care for organiza Black Friday:

Emag – 18 Noiembrie
Flanco – 1-20 Noiembrie
Altex – 20 Octombrie-23 Noiembrie
CEL – 18-20 Noiembrie
QuickMobile – 18-20 Noiembrie
MarketOnline – 18-20 Noiembrie
Azerty – 18-20 Noiembrie
Elefant – 18 Noiembrie
FashionDays – 18 Noiembrie
DASHA – 18-20/25-27 Noiembrie
Originals – 27 Octombrie-27 Noiembrie
BestKids – 18 Noiembrie
BebeBliss – 18-20 Noiembrie

Elefant incepe Black Friday pe 18 Noiembrie! In 2016 mall-ul online a anuntat ca “vinerea neagra” se va desfasura intr-o singura zi, dar nu excludem si varianta prelungirii ofertelor pe parcursul intregului weekend.

EvoMAG incepe luna cu campania “Black Friday – K.O. din prima runda”, organizata intre 1 si 4 Noiembrie. EvoMAG a anuntat si data oficiala Black Friday 2016: 18-20 Noiembrie. In jur de 25.000 de produse vor lua parte la eveniment, iar magazinul anunta ca livrarea produselor se va efectua in maxim 4 zile.

BestKids, unul dintre cele mai mari magazine online care se ocupa cu comercializarea jucariilor si a articolelor pentru copii, anunta campania de Black Friday pe 18 Noiembrie, si promite reduceri substantiale la toate articolele din oferta.

Site-ul BlackFridayDeals.ro, dedicat special evenimentului Black Friday, va pune la dispozitie toate magazinele participante la campaniile de reduceri din aceasta luna, dar si produsele aflate la reducere. Abonatii newsletterului vor fi primii care vor primi pe mail preturile cu produse reduse, iar in ziua de Black Friday vor primi si o selectie cu cele mai avantajoase discounturi si cu recomandari din partea echipei site-ului.