fbpx

Magazia lui Costica anunta diversificarea gamei de moto sape cu noi modele

Magazia lu’ Costica iși dorește ca din ce in ce mai mulți agricultori sa beneficieze de cele mai performante echipamente de gradinarit și la prețuri avantajoase, de aceea noua gama de motosapatoare este compusa din utilaje cu noi caracteristici și facilitați. Dintre acestea, cele mai importante sunt ușurința in manevrare, posibilitatea de montare de accesorii suplimentare, precum plugul și greutatea mica.

Motosape – performante si multifunctionale

De asemenea, moto sapele de la Magazia lu’ Costica au designuri noi, in care sunt incluse manerele imbracate in cauciuc flexibil, care permit o manevrabilitate controlata și stabilirea direcției dorite cu ușurința și precizie. De asemenea, prețul la motosape este la fel de atractiv precum marca lor, care coincide cu cea a marilor producatori de echipamente pentru gradina. Motosapatoarele din gama noua au viteze de funcționare diferite, precum și posibilitatea de a regla manerul pe diferite inalțimi ale ghidonului.

Ca sa le puteți depozita și in cele mai inguste spații, motosapele la preț mic mai au capacitatea de a-și plia ghidonul, pentru ca moto sapa sa devina foarte compacta. Profitați de prețurile avantajoase și de noile modele de moto sape și aveți grija de gradina dumneavoastra, doar cu echipamentele de la Magazia lu’ Costica!

DESPRE Magazia lu’ Costica

Magazia Lu’ Costica este un magazin destinat specialiștilor, dar și celor care sunt la inceput de drum in domeniul agricol. Doar in magazinul online puteți achiziționa tractoare, utilaje agricole, unelte de gradina, solarii și soluții de depozitare. Pentru mai multe detalii și informații despre comanda dumneavoastra, sunați la numerele de telefon 0741.077.261/ 0741.077.292 sau completați formularul de cerere oferta, prezent pe pagina online a magazinului.
###