fbpx

Mag Constructii este magazinul online de materiale de constructii unde gasiti orice aveti nevoie pentru proiectul dvs de constructii

Magazinul online Mag Constructii dispune de multe categorii de produse adresate proiectelor de constructii de orice fel indiferent ca este vorba de construirea unei simple case sau a unei cladiri de business voluminoase.

Constructia ta merita materiale de cea mai buna calitate

La Mag Constructii se gasesc produse pentru constructii precum otel din beton sau fier, placi din tego, placi OSB, sarma, diverse tipuri de caramizi, adezive mortare, tavan casetat si instalatii termice. Dupa cum se observa, cei de la Mag Constructii ofera un pachet complet de materiale, orice client, indiferent de nevoile sale, va gasi la Mag Constructii tot ce are nevoie pentru lucrarea sa.

Unul din materialele de constructii cele mai utilizate la realizarea unei constructii este otelul din beton ce este cunoscut si sub denumirea de fier. Acesta este folosit pentru armarea betonului avand tolul major de a creste rezistenta cladirilor construite. Otelul din beton are capacitatea de a face fata oricarui factor de mediu care ar putea dauna constructiei dvs.

Au fost situatii in care diverse cladiri au fost daramate sau distruse de catre calamitati sau cutremure. Prin utilizarea unor tipuri de otel din beton foarte bun, astfel de situatii se evita, cladirea deveniind mult mai rezistenta la astfel de fenomene.

Totodata in situatia in care doriti consultanta din partea unuia dintre specialistii nostri, va stam la dispoziti cu acest numar de telefon 0736 361 728 pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru dvs si pentru lucrarea pe care doriti sa o realizati.

Tipurile de otel din beton disponibile in Mag Constructii sunt: OB37, PC52, otel din beton fasonat sau romanesc. Dupa cum observati gama este una diversificata dvs putand sa va alegeti tipul de otel din beton potrivit nevoilor dvs si a bugetului de care dispuneti.