fbpx

Lustre LED pentru o locuinta cu influente moderne

lustre led

Cumpara online Lustre LED

LED-urile sunt viitorul si reprezinta o sursa de economii prin costuri reduse de intretinere. Printre aceste LED-uri, exista si noile lustre LED.

Noua tehnologie LED ofera multe beneficii practice si economice. Prin urmare, daca alegeti sa utilizati aceste sisteme de iluminat de la Led Concept, veti beneficia de un iluminat puternic, durabil si economic, economisind totodata considerabil costurile cu energia electrica:

De ce sa alegi noile sisteme de lustre cu LED?

Exista multe avantaje ale folosirii lampilor de tip lustre LED, dar cele cu adevarat importante sunt:
lustre led
Sunt prietenoase cu mediul: pot fi utilizate de obicei cu celule solare;

Au o durata de viata foarte lunga: aceste lustre LED pot dura mult mai mult decat becurile traditionale si sunt mai sensibile la fluctuatiile curente;

Sunt eficiente din punct de vedere energetic: consumul unor astfel de sisteme de iluminat este semnificativ mai mic decat cel al becurilor traditionale, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere al raportului calitate-pret si al respectarii mediului, datorita cantitatii reduse de utilizare a risipei;

Fara limita de dimensiune: utilizarea acestui tip de sistem de iluminat nu este o problema in nici un mediu. Pot fi realizate de la 2 mm la dimensiuni mari, precum cele folosite pentru iluminatul public. Acest lucru le permite sa fie folosite chiar si in locuri greu accesibile cu becuri clasice;

Pot folosi culori diferite: acest candelabru LED este cea mai buna solutie pentru proiecte creative si poate fi folosit in mai multe culori.

Ce sistem este cel mai bun pentru camera de zi?

Dupa cum stim cu totii, spatiul din apartament nu are prea multa lumina naturala. Livingul este o camera mare si inalta. Are nevoie de un sistem de lustre LED care impresioneaza oamenii la prima vedere. Candelabru este punctul focal al incaperii. Pe langa candelabru cu LED, poti echipa si lumini suplimentare pentru a spori confortul.

Esti pasionat de lectura, dar nemultumit de iluminatul din camera? Candelabru este o solutie moderna si eleganta. Asigurati-va ca toate aceste elemente sunt in armonie. Trebuie sa alegeti o caracteristica destul de comuna. De exemplu, nu puteti alege un candelabru cu elemente aurii intr-o incapere cu accente argintii. Trebuie sa ai in vedere si luminile suplimentare (aplice de perete, spoturi sau lumini de citit) care au detalii diferite, cum ar fi argintiu.