fbpx

Luna Portilor Deschise la Asociatia Impreuna Pas cu Pas

Scopul acestei actiuni este acela de a aduce impreuna copii cu diferite tulburari de dezvoltare si oameni din varii medii, astfel incat acestia sa interactioneze prin intermediul art-terapiei. Pe de o parte, adultii vor constientiza nevoile copiilor cu tulburari de dezvoltare si vor avea sansa sa se implice in viata lor. Pe de alta parte, copiii vor fi stimulati din punct de vedere senzorial si comunicativ, ceea ce ii ajuta sa se dezvolte, le ofera valoare ca indivizi si incredere de sine.
“Este al doilea an in care organizam Portile Deschise in cadrul asociatiei. Am observat ca cei mici sunt foarte incantati atunci cand primesc vizite, starea lor de spirit se imbunatateste. Chiar daca la inceput invitatii sunt usor stingheri pentru ca nu stiu cum sa se comporte cu cei mici, isi dau seama in scurt timp ca este de ajuns sa se poarte firesc deoarece copiii sunt deschisi si veseli. Dorim ca prin aceasta actiune sa le aducem o bucurie copiilor in pragul sarbatorilor, sa le oferim terapie prin arta si sa ne facem prieteni.”, a afirmat Nicoleta Burlacu, presedinte a Asociatiei Impreuna Pas cu Pas.
Cei care vor sa participe la programul portilor deschise sunt asteptati oricand doresc, de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 20:00, la sediul asociatiei din Str. Mihai Eminescu nr. 42, sector 1, Bucuresti. Date de contact: tel. 0741050473 / 0374020663 sau e-mail [email protected]