Luna ofertelor pe litoral

Sfarsitul de vara este intotdeuna cel mai frumos moment de pe litoral atat pentru ca preturile scad, dar si pentru ca statiunile nu mai sunt la fel de agglomerate si soarele nu mai este la fel de arzator. Este perfect pentru un concediu relaxant, mai ales daca vremea tine cu dumneavoastra, va puteti petrece cele mai frumoase zile de concediu cu familia. La Mer va asteapta va asteapta cu oferte de cazare in Eforie Nord la pensiuni pe care nu le puteti refuza, nopti de cazare gratis, facilitati la parcare, mic dejun, cafenea si loc de joaca pentru copii.

Ce faceti daca vremea nu mai este de plaja? Chiar daca La Mer se afla pe litoral, serviciile vilei din Eforie Nord sunt disponibile tot timpul anului si sunt adresate si turistilor din orasul Constanta. Daca veniti in interes de serviciu este important de stiut ca beneficiati de cazare la vila in Eforie Nord si de cele mai bune oferte, inclusiv restaurant cu preparate delicioase, preturi accesibile si mancare mereu proaspata. Prin intermediul vilei La Mer veti avea parte de tot ce este nevoie pentru a va petrece timpul, excursii in delta, programe de aventura, trasee turistice si multe altele pentru a va umple timpul in concediu si a nu va plictisi.

La Mer este o pensiune in Eforie Nord cu toate dotarile si serviciile de care aveti nevoie pentru un concede reusit cu copiii, prietenii si familia indiferent de anotimp.