fbpx

Luna aceasta te rasfatam cu 20% reducere la tot meniul online.

Si voi sunteti vanatori de oferte? Si noua ne place sa ne atragem clientii in primul rand cu cele mai bune preparate si in al doilea rand cu super oferte, pe care nu ai cum sa le refuzi. La Splendid GO luna aceasta ai super reducerea momentului, 20% reducere la tot meniul online, exceptie fac produsele din sectiunea combo. Daca si tu esti fan preparate fast food si cel mai ager vanator de reduceri trebuie sa comanzi de la Splendid GO, pentru ca ne incadram perfect cererilor tale. Serviciul food delivery Constanta este disponibil in fiecare zi de la ora 10:00 la ora 00:00.

Te asteptam cu oferte si reduceri pe site-ul nostru. Adauga in cos tot ce iti doresti din categoria, burgeri, salate, pizza, snacks, buckets si noi iti oferim reducere 20%. Serviciul delivery pizza Constanta, de la Splendid Go iti face cunostinta cu cele mai delicioase si spectaculoase sortimente de pizza. Pregatim pizza si burgeri din retete proprii, ceea ce ne face si speciali, dar si retete autentice.

Cauti de mult un serviciu food delivery Constanta care sa te multumeasca pe deplin? Splendid GO este o alegere excelenta de livrare la domiciliu, indeplineste ultimele cerinte in materie de siguranta, ofera un meniu extrem de variat, preparate deosebite, gustoase si savuroase si o livrare promta, fara contact.