fbpx

lt;h1 gt;Gala premiilor e commerce s a incheiat cu o clasare a site ului eLog ro pe locul 11 din 17 magazine online participante la

“Eye-tracking” este o tehnica prin care se masoara diferite miscari ale ochilor pentru a determina punctul exact la care se uita o persoana. eLog.ro este un magazin online atestat GpeC.

Marca de Incredere GPeC se acorda doar magazinelor care intra in competitie la cea de a 5-a editie a Galei Premiilor eCommerce si care respecta cumulativ 8 criterii de preselectie, numite de organizatori “reguli de bun-simt in comertul electronic, fara de care niciun comerciant nu ar trebui sa existe.”

Dupa patru ani de comert electronic, elog.ro se afla la dispozitia clientilor sai pentru a-i ajuta sa obtina ceea ce isi doresc. Participarea elog.ro la GPeC 2010 reprezinta si o incercare de a imbunatati increderea consumatorilor si de a dovedi seriozitatea acestui domeniu.

Specializat in vanzari de imprimante si multifunctionale, faxuri, scannere, aparate xerox, consumabile originale si alte produse IT&C, magazinul online eLog.ro propune o selectie de echipamente si ofera o gama variata de produse: imprimante cu jet, imprimanta laser color si alb negru, imprimante matriciale, imprimanta foto.

Echipa de tehnicieni profesionisti elog.ro ofera consiliere gratuita clientilor sai. eLog.ro, este cel mai mare distribuitor din Romania de consumabile originale pentru imprimante, copiatoare digitale, imprimante multifunctionale, si fax-uri. E Logic Solutions, compania care administreaza site-ul www.eLog.ro este o companie implicata social.

Consumabile compatibile, imprimante, multifunctionale, copiatoare, faxuri, consiliere si distributie pe
www.elog.ro!