fbpx

Lovebird Magazinul online unde iti poti personaliza bijuteriile

Lovebird s-a gandit sa va usureze cautarea cadoului perfect prin gama de bratari,bijuterii personalizate,coliere sau bijuterii de copii.Toate bijuteriile noastre au fost gandite in asa fel incat voi,clientii nostri, sa ofere un cadou pretios dar in acelasi timp accesibil.
Povestea noastra incepe acum cateva luni cand creatorii Lovebird au decis ca este timpul ca piata de bijuterii sa intre intr-o noua etapa.Personalizarea bijuteriilor era foarte scumpa si laborioasa dar prin tehnologia recent adusa in tara am simplificat acest proces.
Bratari din aur cu numele persoanei dragi pot fi acum gasite pe site-ul nostru.
Magazinul nostru online de bijuterii va sta la dispozitie si pentru a pune in practica ideile voastre.Toate bijuteriile noastre beneficiaza de garantie si pot fi gravate gratuit.
Mai trebuie mentionat ca in magazinu nostru respectam cele mai inalte standarde de fabricatie si siguranta.Toate bijuteriile de copii sunt fabricate punand pe primul plan siguranta si confortul celor mici.
Preturile produselor noastre sunt unele dintre cele mai competitive de pe piata bijuteriilor din Romania.Acestea fiind spuse magazinul de bijuterii Lovebird va asteapta pentru a vedea gama larga de produse de pe site-ul nostru