Lotzi Tractari Auto Timisoara Ofera Acum Servicii De Tractari Si In Timis

Imagine preluata de pe site-ul firmei de tractari Lotzi Tractari Auto Timisoara

Timisenii beneficiaza acum de servicii de tractari auto mai rapide. Cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara au dublat numarul de platforme auto pe care le detin, astfel ca timpul mediu de interventie pentru un serviciu de remorcare in Timisoara, dar si judetul Timis este de sub 20 de minute.

Daca pana acum cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara puteau oferi doar tractari auto in Timisoara, acum pot interveni si in:

 • Lugoj
 • Giroc
 • Mosnita Noua
 • Buzias
 • Mosnita Veche
 • Ghiroda
 • Giarmata
 • Chisoda
 • Sanmihaiu Roman
 • Sanmihaiu German
 • Mosnita Veche
 • Remetea mare
 • Dumbravita
 • Sanicolau Mare
 • Recas
 • Deta
 • Jimbolia
 • Si nu numai

In plus, acestia ofera servicii de tractari auto si pe autostrada A1 si A6, locurile unde accidentele rutiere si defectiunile tehnice sunt la ordinea zilei.

De la tractari in Timisoara la tractari pe Autostrada A1 Arad – Timisoara

“Cand am pornit Lotzi Tractari Auto Timisoara am oferit doar tractari in Timisoara. Dar ulterior, am vazut ca oamenii cautau pe Google ‘tractari Timisoara’ si ne sunau pentru a-i remorca de pe autostrada A1 dintre Arad si Timisoara. Atunci am decis ca e nevoie de foarte mult ajutor in zona aceea si am extins raza de actiune.”, precizeaza cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

Acestia mai mentioneaza ca datorita cresterii numarului de platforme auto pe care le detin, timpul mediu de interventie este de sub 30 de minute. 

Tractari Auto Autostrada A1, Faget, Margina, Cosava, Cosevita

In zona de pe langa autostrada A1 catre Deva, mai exact in zona Faget – Margina – Cosava – Cosevita accidentele rutiere si defectiunile tehnice sunt la ordinea zilei. Totusi, platformele auto ajung destul de dificil in acea zona. Asa ca, pentru a putea interveni sub 30 de minute in zona Faget – Margina – Cosava – Cosevita, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara tin mereu minim o platforma auto in aprorpiere, astfel ca timpul mediu de interventie este de sub 20 de minute.

 

imagine care arata unde mai ofera servicii de tractari auto cei de la Lotzi Tractari Auto TImisoara

Tractari in Timisoara si in Timis – interventie sub 30 de minute

Acum, cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara pot interveni sub 20 de minute (in medie) pentru tractarile auto in Timisoara si sub 30 de minute (in medie) pentru tractarile auto in Timis. Totul datorita unei simple schimbari de directie a business-ului: focalizarea pe cresterea flotei auto si a eficientizarii managementului acestei flote.

“Traim in secolul vitezei. Si atunci, cand cineva ramane cu masina in drum si suna dupa o firma de tractari, ultimul lucru pe care si-l doreste este sa astepte o ora dupa platforma. Mai ales in Timisoara, oras foarte aglomerat. Tocmai de aceea prioritatea noastra numaru unu a fost sa avem cat mai multe autospeciale dispuse strategic in puncte cheie a orasului pentru a putea interveni sub 20 de minute pentru orice client care cauta pe Google “tractari Timisoara” pentru ca a suferit un accident in Timisoara sau are o defectiune tehnica la masina.”, mai mentioneaza cei de Lotzi Tractari Auto Timisoara.

Cine poate apela la un serviciu de remorcare oferit de Lotzi Tractari Auto Timisoara?

“In general sunt doua tipuri de clienti care suna la o firma de tractari in Timisoara: fie au suferit un accident rutier, fie au o defectiune tehnica la masina care le impiedica deplasarea. Ca si tip de masina, avem in primul rand autovehicule mici, medii si SUV-uri, iar apoi urmeaza tractarile pentru utilaje agricole sau utilaje de constructii.“, mai precizeaza managerul de pe zona de vest a firmei de tractari din Timisoara Lotzi Tractari Auto Timisoara.

De mentionat este faptul ca cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara, pe langa servicii de tractari mai ofera si un serviciu foarte util: asistenta rutiera.

De exemplu, daca masina nu mai porneste pentru ca ti s-a stricat bateria sau pentru ca ai ramas fara combustibil acestia vin si iti inlocuiesc bateria, iar tu iti poti vedea in continuare de drum.

Pentru orice defectiune care se poate repara la fata locului, puteti apela la Lotzi Tractari Auto Timisoara pentru asistenta rutiera.

 

Date de contact

Lotzi Tractari Auto Timisoara este o firma de tractari din Timisoara care ofera servicii de tractari ieftine si rapide in Timisoara si Timis.

Lotzi Tractari Auto Timisoara

Stuparilor 45A, Timisoara 300261

www.lotzi-tractari.ro 

Telefon: 0720 493 602