fbpx

Lorand iti face afacerea mult mai vizibila

Creatia publicitara iti da aripi

Ca sa intelegi de ce trebuie sa apelezi si tu la creatie publicitara trebuie sa pricepi mai intai ce este aceasta, care ii sunt caracteristicile si cum functioneaza.
Deci, ce este o creatie publicitara? Creatia publicitara este de fapt o campanie de lupta, o munca grea care trebuie sa respecte o anumita tactica, daca doreste ca finalul ei sa fie incunant cu succes. In momentul in care auzi de creatie, te gandesti la ceva neclar si nemasurabil, insa, cu siguranta, nu este vorba despre creatie publicitara. Aceasta are o strategie bine pusa la punct si doar intr-o mica masura creatia si imaginatia se pot dezlantui.
Pe langa o strategie puternica, creatia publicitara trebuie sa urmeze o idee clara si sa aiba un singur stil predominant. Stii vorba din popor care spune ca daca alergi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul. Asa stau lucrurile si in cazul nostru.
Creatia publicitara are ca scop generarea de notorietate pentru brand-ul tau, astfel incat tu sa devii din ce in ce mai cunoscut. De asemenea, trebuie sa aiba impact asupra grupului tinta si chiar sa le schimbe comportamentul. Insa, ideea principala a ei este de a dezvolta afacerea pe care o promoveaza.
Pentru succes garantat, alege Lorand!

Daca esti in cautare de creatie publicitara de calitate, compania Lorand este exact ceea ce iti trebuie. Cum spuneam, compania are o experienta vasta in domeniu, dispune de specialisti, dar si de utilajele necesare pentru ca tot ceea ce face sa urmeze un standard ridicat de calitate. De exemplu, pentru literele volumetrice, Lorand foloseste frezarea si debitarea maselor plastice, dar si a aluminiului. Toata aceasta prelucrare este asistata de calculator.
Printre serviciile pe care Lorand ti le poate oferi se numara literele volumetrice, firmele luminoase, inscriptionarile auto sau cele pe vitrine, panouri publicitare sau obiecte promotionale. Companii de renume din tara au apelat la serviciile Lorand si aici ii amintim pe Arabesque, Policolor, Coca-Cola, Tuborg sau Geplast.
Daca vrei cu adevarat sa ai rezultate de exceptie trebuie sa apelezi la o echipa de exceptie, care sa se muleze exact pe trebuintele tale. Tocmai de aceea este intelept sa iei legatura cu Lorand si cu echipa ei de specialisti!

Date de contact
Denumire firma: Lorand
Adresa firma: Str. Ceahlaului, Nr. 17, Loc. Craiova, Jud. Dolj
Telefon firma: 0351-432.767 / 0722-211.583 / 0722-638.027
E-mail: office@lorand.ro
Adresa web: http://lorand.ro/