fbpx

Locurile de joaca – o afacere profitabila

Divertismentul si tot ce tine de lumea copiilor prezinta tendinte pozitive chiar si intr-o perioada economica dificila. Multi sunt cei care, cu creativitate si pasiune, au inceput o afacere de succes in domeniul animatiei pentru copii. Fie ca este vorba de parcuri pentru copii, centre sau locuri de joaca, interioare sau exterioare, activitatea de ingrijire si de distractie a celor mici este mult mai profitabila statistic vorbind decat alte tipuri de activitati.

Daca iubiti copiii si lumea lor, doriti sa incepeti o afacere de succes care are o cerere foarte mare pe piata si doriti sa lucrati in timp ce va distrati, atunci deschiderea unui loc de joaca pentru copii este activitatea prefecta pentru dvs. Si, pentru a face acest proces mult mai usor, echipa de la Waterboyz va poate ajuta in acest sens prin amenajari complete la cheie. Adica, nu este necesar decat sa aveti locatia perfecta. In rest, le spuneti ce doriti, iar echipa va va prezenta un plan complet. Si sa stiti ca pe pagina Waterboyz.ro puteti vedea un portofoliu de invidiat cu astfel de amenajari locuri de joaca exterior, dar si interior. Indiferent de ceea ce doriti, se vor gasi solutii fiabile pentru dvs.

Un loc de joaca pentru copii este un loc pur recreativ, motiv pentru care deschiderea acestuia nu este atat de restrictiva birocratic, cum ar fi, de exemplu, o gradinita sau un after school. Locurile de joaca au avut mare succes in Romania in ultimii ani. Cum spuneam, un loc de joaca este o activitate care se preteaza sa fie deschisa atat in interior, cat si in aer liber si in care puteti insera multe tipuri de jocuri potrivite atat copiilor mai mari, cat si copiilor de 3-4 ani ( tobogane gonflabile precum si castele, cazi de bile si multe altele). Mai mult, pe langa jocuri, puteti integra activitatii si evenimente tematice, animatori si diverse activitati recreative si artistice. La un loc de joaca, oamenii din echipa isi iau angajamentul nu numai sa aiba grija de copii, facandu-i sa se distreze, dar si pentru organizarea de petreceri de nastere si alte evenimente.

Pentru a deschide un loc de joaca de succes este esential sa evaluati bine conditiile pietei si sa gasiti o locatie adecvata: aproape de scoli, supermarketuri, centre comerciale, in centru, in apropiere de birouri, piscine si sali de sport si, in general, in zone rezidentiale cu o concentratie ridicata a familiilor si copiilor.

De asemenea, trebuie sa se tina seama de faptul ca, chiar daca nu este necesar sa detineti calificari specifice, experienta anterioara sau calificari particulare, este esential sa aveti: abilitati de comunicare bune, dragoste pentru copii, imaginatie, abilitati interpersonale bune si empatie, capacitate sa intercepteze gusturile si nevoile atat ale celor mai mici, cat si ale parintilor si in cele din urma bune abilitati organizationale si spirit antreprenorial. Fara acestea, nu se poate deschide o asemenea afacere. Daca suportul si startul ti-l ofera echipa de la Waterboyz, de intretinere trebuie sa va ocupati. Insa, veti avea mereu consiliere si sfaturi bune de la cei care deja sunt mai mult decat specialisti in acest domeniu. Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina de internet waterboyz.ro.