Local ideal pentru orice eveniment.

Petrecerile organizate in localuri sunt o oportunitate prin care dumneavoastra si invitatii v-ati putea simti exceptional si sunt cea mai buna idee cand doriti sa socializati si sa va simtiti bine cu un colectiv.

Localurile sunt o idee exceptionala atat pentru evenimente cat si pentru o seara in cuplu sau doar cu prietenii. Evadarea din cotidian, detasarea de stres si de agitatie sunt avantajele aduse de o iesire in oras.

De asemenea poti sa rezervi un salon la un restaurant Herastrau pentru organizarea evenimentelor corporate. Stii cate avantaje poate sa iti ofere organizarea unui eveniment de tip corporate?

Aceste evenimente se organizeaza in cadrul oricarei companii, fie ea mica sau mare si reprezinta o modalitate prin care puteti sa intariti relatiile cu si intre angajatii dumneavoastra. De asemenea, organizarea unui astfel de eveniment poate sa duca la o crestere a productivitatii companiei.

Pentru ca o afacere sa functioneze este necesar ca fiecare angajat sa isi urmareasca target-urile si sa le indeplineasca, pentru a face acest lucru, are nevoie de stimuli, iar un team building poate fi o idee exceptionala. Le puteti oferi angajatilor dumneavoastra posibilitatea de a se relaxa si de a profita de un timp liber exceptional, astfel incat sa lucreze cu placere, acest lucru sporind productivitatea muncii.

Pe langa evenimentele realizate in interiorul companiei, intre angajati, acestea se pot desfasura si intre companii. Puteti organiza un eveniment corporate in cadrul caruia sa invitati diversi potentiali parteneri.

Alegeti locatia potrivita, de exemplu un restaurant respectabil din parcul Herastrau, pentru a ii impresiona si pentru a ii convinge ca dumneavoastra sunteti cel mai potrivit partener pentru urmatoarea investitie.

Restaurantele organizeaza doar evenimente pentru afaceri?

Intr-un restaurant din Herastrau puteti sa organizati orice fel de eveniment doriti. De exemplu, daca nu ati gasit inca locatia potrivita pentru nunta dumneavoastra, puteti opta pentru Meadows. Din punctul meu de vedere acest restaurant este ideal, fiind dotat cu doua saloane incapatoare si, de asemenea, punandu-va la dispozitie o terasa uimitoare, perfecta pentru crearea unui peisaj feeric in cadrul nuntii.

Avantajul adus de organizarea unei nunti la un restaurant respectabil este Acela ca detine un personal calificat ce va sta la dispozitie si ofera numai servicii de calitate superioara, avand grija sa satisfaca dorintele fiecarui client, oferindu-I o experienta cat mai placuta.

De asemenea, puteti organiza si un botez de vis intr-o locatie din acest parc uimitor.

De ce sa aleg un restaurant in parc?

Unul dintre cele mai convingatoare raspunsuri este peisajul, atomosfera create de acesta. SPre deosebire de restaurantele agglomerate din centrul orasului, acesta va ofera liniste si relaxare, va puteti bucura de clipe de neuitat savurand o cafea pe malul lacului. Mediul ambient este exceptional si va va crea o stare de liniste, ajutandu-va sa va debarasati de stresul acumulat.

Dupa o plimbare lunga prin parc este nevoie sa va refaceti fortele, de aceea va recomand sa va asezati la o masa si sa comandati dintre preparatele gustoase pregatite de cei mai iscusiti bucatari. Luatul mesei in oras aduce o multime de avantaje. Unul dintre acestea este reprezentat de faptul ca nu mai trebuie sa gatiti. Daca proveniti dintr-o familie cu mai multi membrii si fiecare doreste altceva de mancare, este dificil pentru dumneavoastra sa pregatiti atatea feluri, la restaurant fiecare isi va comanda ceea ce doreste, de asemenea, va decotorositi de cea mai neplacuta munca, anuma spalatul vaselor.

La restaurant sunteti servit de catre un personal exceptional ce va va pune la dispozitie tot ce doriti. Aveti posibilitatea sa va relaxati si sa mancati preparate pregatite exact asa cum trebuie. De asemenea, aveti oportunitatea de a incerca preparate noi de mancare. Se intampla de multe ori sa ni se faca pofta de un preparat pe care l-am observant intr-o reclama, sau intr-o poza, insa ne este teama sa il gatim ca poate nu ne place si am muncit in zadar, la restaurant puteti face acest lucru.

Din punctul meu de vedere, alegeti un restaurant pe malul lacului Herastrau pentru organizarea unui eveniment corporate, a nuntii, a unui botez, majorat sau chiar pentru o iesire in familie sau cu prietenii. Este o ocazie de a va relaxa si de a va simti bine.