Livrarea in conditii de siguranta a torturilor

Cofetarie online

Dupa zile in sir de planificare, proiectare si crearea unui tort superb care sa ajute la desavarsirea evenimentelor clientilor, este de bun augur ca si livrarea sa fie impecabila. Livrarea unui tort poate fi stresanta si plina de peripetii, insa o planificare atenta duce la prevenirea situatiilor neplacute ce pot aparea pe drum. Iata cum se realizeaza o livrare la eTorturi.ro!

In primul rand, livrarea deserturilor este un proces si trebuie simplificat cat mai mult posibil. Totul tine de planificare si verificarea prioritatilor, iar in primul rand trebuie avute in vedere adresa si directia de mers. Apoi se ia in considerarea locatia si restrictiile de parcare, insa majoritatea locatiilor noi au cateva locuri rezervate pentru receptia marfii. Urmatoarea pe lista este verificarea distantei. Este important de stiut cat dureaza transportul pentru a ajunge la timp, intotdeauna cu doua – trei ore inainte de eveniment.

Indiferent daca se livreaza un tort simplu sau unul cu etaje, regulile sunt aceleasi. Intotdeauna tortul sau alte dulciuri se vor transporta ambalate corespunzator. Toppingul sau florile de zahar vor fi plasate dupa ce s-a ajuns la destinatie, tocmai pentru a preveni neplacerile. Daca tortul este prea inalt, se va monta la sosire. Daca este stabil si are maxim trei etaje, va putea fi transportat in siguranta gata montat.

Odata ce toate pregatirile de transport s-au finalizat, este timpul de plecat la drum. Este important ca masina folosita sa fie inscriptionata cu numele firmei pentru a fi recunoscuta in trafic drept o masina ce transporta ceva pretios. De asemenea, viteza trebuie adaptata, evitate opririle si colturile bruste, dar si drumurile abrupte!

Cofetaria online eTorturi.ro | Torturi personalizate si livrare in Bucuresti si zonele limitrofe

Cofetaria online eTorturi.ro livreaza torturi de botez, nunta si orice alte deserturi, oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe cu masini frigorifice, special concepute pentru acest serviciu. Pentru a afla mai multe detalii despre comenzi, livrare si plata, accesati https://etorturi.ro/ sau sunati la numarul de telefon afisat pe site.