fbpx

Livram solutii legislative de ultima generatie IMM urilor din Romania

Evenimentul aduce in atentia antreprenorilor solutii concrete, resurse si informatii cu impact semnificativ pentru zonele cheie in dezvoltarea companiilor.

Format din trei componente complementare, IMM Restart ofera participantilor consultanta pentru zonele determinante in activitatea IMM-urilor, resurse dedicate IMM-urilor si training specializat.

Indaco sustine activitatea IMM-urilor prin noile solutii legislative de ultima generatie, Lege5, care pot fi accesate oriunde si oricand datorita platformelor pe care sunt dezvoltate: online, mobile, desktop, cloud, antreprenorii avand astfel posibilitatea sa fie la zi cu noutatile legislative care au impact asupra business-ului lor.

„Suntem onorati sa fim prezenti in calitate de parteneri media la IMM Restart. Consider ca informatiile transmise prin intermediul conferintei, workshop-ului si expozitiei sunt de un real folos reprezentantilor mediului de afaceri romanesc. Deoarece dorim sa sprijinim business-urile din Romania prin intermediul solutiilor noastre legislative, vom oferi participantilor la acest eveniment vouchere cu reduceri la abonamentele Lege5”, a precizat Ioana Popa, PR Manager al companiei Indaco Systems.