LivePR – un nou design un nou stil in comunicare

LivePR, platforma specializata in publicarea si distributia de comunicate de presa vine sa cu noi functionalitati pentru a oferi un plus de vizibilitate si eficienta demersurilor de comunicare initiate de aceasta platforma. De aceea s-au facut modificari atat in ceea ce priveste design-ul, cat si functiile propriu-zise, astfel incat mesajele transmise sa ajunga la o audienta cat mai larga.

Design

Look-ul proaspat faciliteaza o navigare placuta printre categoriile de comunicate de presa si evenimente. Mai mult, prin acest design s-a urmarit la adaptarea unei cerinte pentru materiale din ce in mai grafice deoarece imaginile nu numai ca atrag atentia cititorului, ii starnesc interesul pentru continutul publicat, dar vin sa completeze textul. Informatia sustinuta de materiale grafice ajuta cititorul sa inteleaga, sa constientizeze si sa tina minte mesajul transmis. Mai mult, prin extinderea functiei imaginilor, companiile care comunica prin intermediul platformei LivePR au ocazia sa-si consolideze imaginea de marca in fata publicului vizat.

Prin noul design, LivePR vine sa sustina atat mesajul transmis, cat si identitatea vizuala a companiilor care aleg platforma pentru a ajunge la publicul tinta si pentru a consolida relatia cu acesta.

Functionalitati

Prin noile functii adaugate platformei, comunicatele de presa beneficiaza de un plus de sustinere din punctul de vedere al distributiei si a valorii SEO pentru fiecare demers de comunicare. Pentru a acorda posibilitatea fiecarui utilizator sa comunice eficient conform nevoilor sale, au fost construite pachete care vin sa intampine aceste nevoi specifice.

A fost mentinut un pachet gratuit pentru a sustine transmiterea facila a informatiilor pe care companiile vor sa le transmita. Comunicatul este postat pe site, gata sa fie citit de catre destinatarii sai. Odata publicat, comunicatul gratuit beneficiaza de valabilitate nelimitata pe site, putand fi revazut oricand prin utilizarea functiei de cautare a site-ului. Pachetul gratuit se adreseaza utilizatorilor care urmaresc vor sa comunice rapid, simplu si eficient cu publicul lor.

Pentru nevoi complexe, care pe langa informare, urmaresc si un plus de vizibilitate si pozitionare in motoarele de cautare au fost create pachete exclusive pentru satisfacerea acestor nevoi. Pachetele Expert si Express care pot fi regasite in sectiunea „Pachete Premium” se adreseaza celor care doresc mai mult decat o simpla informare si urmaresc un impact maxim al actiunilor de comunicare pe care le intreprind. Cele doua pachete permit o ilustrare atractiva a mesajului cu imagini destinate atat sustinerii informatiilor cat si a identitatii vizuale a brandului care comunica.

Pe langa aspectul vizual, prin posibilitatea introducerii link-urilor in textul comunicatului asigura optimizarea SEO. Link-urile externe site-ului promovat vin sa sustina cresterea acestuia in rezultatele cautarilor relevante demarate de utilizatori pe motoarele de cautare. In plus, Pachetul expres asigura o distributie extinsa pe site-urile partenere. Distributia pe site-urile partenere presupune atat publicarea comunicatului, cat si includerea acestuia in newsletter-urile zilnice trimise de aceste site-uri.

Prin modificarile aduse, LivePR devine un canal de comunicare mai eficient.