To do list 2018: 3 tips & tricks pentru un stil de viata mai sanatos!

3 trucuri pentru un stil de viata mai sanatos

Sfarsitul anului reprezinta perioada in care majoritatea persoanelor tind sa isi faca cele mai multe planuri de viitor si sa isi propuna scopuri ambitioase. Studiile efectuate de-a lungul anilor arata faptul ca, printre cele mai des intalnite obiective, se afla un stil de viata mai sanatos decat in anul precedent.

Asadar, daca si tu iti doresti sa ai un 2018 mai sanatos, mai activ si mai bun, citeste in continuare acest articol pentru a afla cum iti poti indeplini scopul.

Iata 3 tips-uri pentru a adopta un stil de viata sanatos in 2018!

  1. Investeste in echipament sportiv

Barbat imbracat in tinuta Sportiva pentru Sport la Sala de Fitness

De cele mai multe ori, motivatia pentru a face mai multa miscare sau pentru a manca mai sanatos este strans legata de factorii externi. De exemplu, nu vei reusi sa bei un smoothie din legume si fructe zilnic, daca nu iti vei face cumparaturile necesare. De asemenea, nu vei merge la sala de fitness sau pe terenul de fotbal, daca nu vei avea echipament. Asadar, intra pe https://www.sport-loft.com/ro-ro/online-shop/barbati/incaltaminte/pantofifotbal si achizitioneaza-ti perechea perfecta de incaltari, in functie de sportul pe care il vei practica. De asemenea, tot pe site-ul Sport Loft Romania vei gasi si pantaloni sport, bluze, maiouri, sosete sau alte accesorii de care ai nevoie. Asadar, cumpara-ti strictul necesar pentru a putea incepe programul sportiv chiar de la inceputul anului!

  1. Seteaza obiective clare

Alegerea Obicetivelor Sanatoase

Atunci cand iti propui ceva, este indicat sa formulezi obiectivul cat mai concret si cat mai complet, pentru a iti putea monitoriza evolutia in timp. De aceea, gandeste-te foarte bine la ce vrei sa obtii si ce schimbari trebuie sa faci pentru a ajunge la rezultatele scontate. Iata cateva exemple de obiective corect formulate:

  • Imi doresc sa pierd 5 kilograme de grasime si sa acumulez 3 kg de masa musculara in urmatoarele 6 luni.
  • Voi merge la sala de fitness de 3 ori pe saptamana, timp de minimum 3 luni, incepand cu luna ianuarie.
  • Voi respecta un numar de 3 mese si 2 gustari in fiecare zi si voi elimina complet dulciurile din comert.
  • Voi consuma cel putin un fruct si o portie de legume, in fiecare zi, incepand din februarie.
  1. Fa-ti planurile cu un prieten

Cuplu Alearga Impreuna si fac Sport

Obiectivele indraznete pot fi dificil de urmarit, mai ales atunci cand faci schimbari drastice, pe cont propriu. De aceea, este recomandat sa gasesti un amic cu care sa impartasesti aceleasi scopuri. Astfel, vei putea merge impreuna la sala sau la alergat, veti putea discuta atunci cand unul dintre voi intampina greutati sau vrea sa renunte si va veti putea incuraja reciproc. Aceste detalii conteaza extrem de mult si pot face diferenta!

Asadar, daca iti doresti sa incepi anul in forta si sa iti mentii obiceiurile sanatoase, tine cont de aceste sfaturi si pune-le in practica!