fbpx

Liposuctia abdominala te ajuta sa ai un corp mai suplu si mai frumos

In ultimii ani tot mai multi oameni apeleaza la operatii pentru a slabi sau pentru a elimina anumite straturi de grasime de care nu pot scapa prin diete sau alte tratamente.

Liposuctia abdominala ajuta in acest sens fiind o operatie prin care se elimina stratul de grasime inestetic si care este deranjant creand si probleme de sanatate.Liposuctia abdominala numita si abdominaplastie consta in micsorarea abdomenului prin eliminarea stratului de grasime aflat in exces.

In urma acestei operatii pielea si tonusul muscular se vor intari si tonifia in acelasi timp. Totodata tonusul muschilor abdominali va avea parte de o intarire. Astfel se creaza un profil abdominal mai suplu si ferm, ducand la cresterea calitatii propiei imagini si a increderii in sine.

In ce consta operatia de liposuctie abdominala

Operatiunea chirurgicala consta in eliminarea excesului de grasime prin intermediul unei incizie transversala in zona pubiana si extinsa lateral pana la nivelul soldurilor. Marimea acestei incizii difera in functie de cantitatea sau stratul de grasime care trebuiesc eliminate din corp.

O mare parte din stratul de grasime aflat in exces se afla in zona acoperita de lenjeria intima. In cazurile mai izolate mai exact atunci cand grasimea aflata in exces este foarte multa poate fi necesara o incizie pana la nivelul ombilicului.

O astfel de operatie poate ajuta foarte mult la redarea corpului la o forma normala ceea ce duce la un confort atat fizic cat si psihic.