Limonade Agentie Interactiva a lansat cofetaria Online Iadegusta

Cofetaria online Iadegusta ofera torturi si prajituri din ingrediente 100% naturale, in categoria Dulciuri Nutritive veti gasi chiar si produse raw vegan. Puteti comanda torturi pentru evenimente, torturi pentru copii, torturi cu macarons, cu figurine, cu ciocolata sau cu fructe. Website-ul iadegusta permite comenzi online de prajituri sau torturi deosebite pentru diferite evenimente: aniversari, nunta, botez. Beneficiati de dulciuri naturale, prajituri fine si sucuri detoxifiante . Cofetaria Iadegusta ofera doar produse naturale, de o calitate ridicata, dulciuri fine pentru parinti si copii, destinate bunului gust.
Este un proiect rafinat cu produse fine, ale bucatarilor de inalta clasa, astfel, agentia Limonade a propus campanii de promovare perfect targetate.
Identitatea vizuala a cofetariei online Iadegusta sprijina strategia de marketing prin forma, culoare, design, ambianta. Limonade este o echipa tanara, inovativa, creativa si increzatoare in cunostintele si experienta in promovare online, cat si in business.
Misiunea agentiei Limonade este de a crea campanii de promovare online eficiente, de a ajuta clientii sa aiba o imagine profesionala, o strategie de marketing bine definita si cu rezultate de succes. Puteti vedea mai multe proiecte realizate de Limonade accesand site-ul.