Lidl Romania l a numit pe Ionut Preda in functia de Director National de Vanzari si Logistica

Ionut Preda are o experienta de peste 11 ani in domeniul retailului international, dintre care peste 8 ani in cadrul companiei Lidl, in calitate de Director de vanzari, iar mai apoi, de Director al Sediului Regional Iernut. Din aceasta pozitie a coordonat cu succes operatiunile si vanzarile companiei pentru zona centrala si de nord-vest a tarii.

Cu experienta acumulata atat in Germania, cat si in Romania, executivul a urmat cursurile Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa profesionala a continuat apoi cu un program de masterat in Slovacia si un MBA in Marea Britanie.

Ionut Preda il succeda in functia de Director National de Vanzari si Logistica pe Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea intregii companii. Din Consiliul de Conducere Lidl, prezidat de Frank Wagner, mai fac parte Sergiu Fala, in calitate de Director National de Servicii Centrale si Expansiune, Antoniu Radu, Director National Administrativ si Marco Giudici, Director National de Achizitii si Marketing.