fbpx

Let’s Do It Perpetuum – 12 mai 2012

Firma Perpetuum sustine proiectul Let’s Do It, Romania! inca de la prima editie. Anul acesta, Ziua Curateniei Nationale pica pe 12 mai 2012! Dupa succesul inregistrat de editiile din 2010 si 2011, la s-au colectat de fiecare data peste 1.300.000 de saci de deseuri, a sosit momentul pentru o noua provocare pentru tara noastra!
Anul acesta, echipa Perpetuum va pune din nou la dispozitia organizatorilor masini pentru transportarea deseurilor adunate de catre voluntari. In plus, ca de obicei, ne-am inscris si acum in randul voluntarilor cu o echipa formata din angajati Perpetuum, impreuna cu familiile si prietenii lor.
Pentru ca noi credem in aceasta cauza nobila ne implicam in fiecare an! Mai mult de atat, te invitam si pe tine sa participi in cadrul celui mai mare proiect social din Romania. Inscrie-te si tu si impreuna vom face parte dintr-o echipa uriasa de peste 500.000 de voluntari responsabili carora le pasa de curatenia din tara noastra! Hai sa traim intr-o Romanie mai curata!
In 12 mai 2012, actiunea de curatenie nationala va lua o noua forma: fiecare locuitor al tarii are posibilitatea de a propune si vota zona pe care si-o doreste curata, astfel in fiecare judet sunt propuse si alese zonele in care se va face curatenie.
“Romania este cea mai mare tara din comunitatea “Let’s do it, World!” care a organizat o actiune de curatenie la nivel national. De asemenea, Romania este un model de succes pentru alte tari din proiect, mai multe initiative locale fiind preluate si la nivel international: aplicatiile create de echipa de IT, unele dintre strategiile de project management, logistica sau comunicare sunt acum folosite si in alte tari „Let’s Do It!” – conform organizatorilor proiectului din Romania.
Viziteaza pagina oficiala a evenimentului pentru a vedea mai multe detalii despre proiect si pentru a afla cum poti deveni unul dintre voluntarii Let’s Do It, Romania!