fbpx

Lentilele de contact colorate, o metoda inedita pentru schimbarea de look

Ochii deschisi la culoare (albastri, verzi) contin o cantitate mai mica de pigment irian si prin urmare razele de lumina traverseaza in mare parte stroma irisului, determinand un aspect translucid, gri-albastrui. Ochii de culoare inchisa (caprui, negri) contin atat pe fata anterioara, cat si pe cea posterioara a irisului, o cantitate mai mare de pigment care absoarbe in proportie mare lumina si astfel irisul capata un aspect opac. Datorita acestor mecanisme, se considera ca ochii deschisi la culoare sunt mai sensibili la efectele nocive ale radiatiilor UV si IR deoarece nu beneficiaza de stratul de pigment protector.

Este deja cunoscut faptul ca lentilele de contact au ajuns un popular instrument de corectare a defectelor de vedere in cazul celor diagnosticati cu diferite forme de miopie, hipermetropie sau astigmatism.

Pe langa functia terapeutica, de corectie optica, lentilele mai au un rol mai putin cunoscut, si anume, cel estetic. Acest lucru presupune capacitatea lentilelor de a transforma imediat si, in maniera absolut surprinzatoare, coloritul natural al irisului.

Indiferent care este culoarea pe care ti-o doresti, lentilele de contact colorate sunt solutia dovedita stiintific cea mai la indemana, fie ca e pentru o ocazie sau pentru o schimbare de look pe termen lung.

Pentru a te bucura de efectul lentilelor colorate si a le alege pe cele potrivite tie, exista cateva informatii care iti vor fi foarte utile inainte de a te decide asupra produsului pe care vrei sa-l cumperi sau sa-l porti – indiferent daca ai mai purtat sau nu lentile de contact colorate lentile.info este un dealer online pentru care se merita indreptat interesul tau!

Efectul lor este unul imediat, asadar vei sesiza diferenta de culoare de indata ce le aplici pe ochi.

Totusi, pentru ca lentilele de contact de orice fel sunt un produs medical, indiferent ca le alegi pentru corectarea defectelor de vedere sau doar pentru un look nou, inainte sa ti le cumperi, fie ca ai mai purtat sau nu, trebuie sa-ti cunosti propriile masuratori (sau parametri) ale ochilor.

Cele mai cautate lentile colorate

Acuvue 1-Day Define

Ce poate fi mai simplu si mai eficient decat aceasta formula revolutionara de lentile colorate, aparute pe piata sub autorizatia renumitului concern american Johson&Johnson. Lentilele redau un colorit unic irisului, si sunt disponibile in doua culori, cu un efect de durata: Natural Sparkle si Natural Shimmer. Gasiti aceste lentile colorate pe optilen.ro

Air Optix Colors

Recent, Alcon a lansat versiunea actualizata a lentilelor de contact colorate, Air Optix Colors. Acestea prezinta o particularitate ce le diferentiaza fata de modele obisnuite si anume sunt realizate prin dispunerea in 3 straturi a culorii pe suprafata lentilei. Lentilele sunt o alternativa eficienta atunci cand intentionezi sa iti modifici, frecvent, culoarea ochilor.