fbpx

Leisure Operator te trimite la Disneyland in Paris

Daca va doriti o vacanta de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei, Leisure Operator va propune pachete turistice pentru cupluri si familii. Parisul este una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii, asa cum a fost categorisita ea de catre publicul pasionat de calatorie, in aceasta perioada oferindu-va peisaje fantastice cat si posibilitatea de a vizita cele mai importante atractii turistice.

Leisure Operator este detinatorul site-ului citybreakParis.ro, unul dintre principalele locuri din care va puteti rezerva vacante tematice in capitala Frantei. In Paris aveti la dispozitie cateva sute de obiective turistice printre care enumeram Disneylandul, Notre Dame sau Turnul Eiffel, adevarate capodopere create de om pentru pasionatii de calatorii si nu numai.

In perioada urmatoare, Leisure Operator a initiat o campanie prin care va faciliteaza accesul in Paris pe baza unui pachet turistic extrem de atractiv. Incepand de la doar 199 de euro de persoana, aveti posibilitatea sa va organizati o vacanta de vis in Paris care include transport cu avionul tur-retur din Bucuresti, pachet de cazare la hoteluri intre 2 si 5 stele, taxele de aeroport incluse cat si diverse facilitati sau bilete de acces in locatiile de interes din capitala Frantei.

Cea mai importanta forma de divertisment dar si unul dintre cele mai ravnite pachete turistice de catre publicul romanesc este cel la Disneyland. Doriti sa fiti la curent cu ultimele oferte de cazare la Disneyland? Vizitati cu incredere site-ul City Break Paris operat de Leisure Operator si aveti acces la pachete de familie, de cuplu sau diferite reduceri practicate de hotelieri.

Pentru oferta completa aferenta destinatiei Paris, va rugam sa ne contactati prin urmatoarele metode: