fbpx

LEADERS School – O noua generatie de tineri romani

Pentru ca Romania are nevoie de o noua generatie de tineri responsabili care sa isi asume in viitorul apropiat rolul de factori cheie in societate, Fundatia LEADERS a initiat LEADERS School. Inca din 2008 programul este o resursa de baza in materie de educatie in leadership pentru tinerii romani, cu varste intre 18 si 25 de ani, iar rezultatele si performantele absolventilor sunt reale si masurabile. In 2014 experienta de leadership continua – intre 30 martie si 5 aprilie avand loc editia a 13-a care va reuni la Predeal o noua generatie de tineri pregatiti pentru schimbare.

“O experienta unica pe care o recomand tuturor celor pasionati de leadership si de ceea ce fac in prezent cat si de cariera”, spune Ruxandra Ion, Absolventa editiei a 11-a. “LEADERS School este pentru cei care au curajul sa isi urmeze idealurile, sa invete din propriile greseli si ale celorlalti, sa fie responsabili si mereu deschisi sa invete lucruri noi.”

Experienta de leadership creata in cadrul LEADERS School consta in 5 zile de training in materie de leadership, comunicare si echipa furnizate de catre unii dintre cei mai buni traineri romani in materie. Teoriile de leadership sunt dublate de povestile de success ale unor exemple reale de lideri din mediul de afaceri, cultura, arta, sport, societate civila sau cel militar, toate acestea oferind o doza reala de inspiratie celor 30 de participanti. La LEADERS School potentialul de leadership este testat si prin intermediul unui experiment unic in Romania si anume Simularile de Business in cadrul carora participantii sunt provocati sa dezvolte de la zero un business real, totul in doar 24 de ore.

“Dupa LEADERS School participantii au curajul sa faca lucruri pe care inainte doar le viseaza.”, afirma Laura Calugaritoiu, Manager de Program. “Credem ca suntem in definitiv o institutie a curajului, care schimba vieti de 6 ani..”

La editia cu a 13-a LEADERS School participantii vor fi inspirati de modele precum: ASR Principele Radu al Romaniei; Alex Gavan, Alpinist; Iulian Stanciu, Fondator, eMAG; Irina Pacurariu, Realizator TVR; Peter Barta, CEO, Fundatia Post Privatizare; Ilie Gageatu Sales Director Ursus Breweries sau General maior Nicolae Ciuca, Seful Statului Major al Fortelor Terestre.

LEADERS School este o initiativa dezvoltata inca de la prima editie sub Inaltul Patronaj al ASR Principele Radu al Romaniei. Acestui proces de educatie a tinerilor lideri romani s-au alaturat organizatii responsabile care investesc in tanara generatie precum: Raiffeisen Bank, Adrem Invest, Coca Cola HBC si Servier.

Participantii sunt selectati la nivel national, iar tinerii dornici sa traiasca experienta pot aplica online pe site-ul programului pana la data de 17 martie, intrand astfel in procesul de selectie. Alaturi de experienta LEADERS School absolventii programului beneficiaza de sesiuni de mentorat lunar pana la varsta de 25 de ani.

Despre Fundatia LEADERS
Fundatia LEADERS iti propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Contact
Laura Calugaritoiu.
Manager de Program LEADERS School
Telefon: 021/3110946