fbpx

LeaderMag în luna lui Dragobete

Cei care iubesc găsesc în fiecare zi un prilej pentru a sărbători dragostea. Însă, în luna februarie dragostea capătă o rezonanţă mai mare şi mai intensă.
În luna lui Dragobete, LeaderMag sărbătoreşte alături de toţi cei care sunt îndrăgostiţi, iubesc sau sunt în căutarea marii iubiri într-un mod inedit prin Concursul “Câştigă o super tabletă de Dragobete”. Concursul constă în rezolvarea printr-o aplicaţie a unui puzzle cu scene din filmele preferate a căror creaţie a avut la baza scenariului o carte.
Aplicaţia se numeşte “LeaderMag Puzzle” şi o găsiţi pe pagina oficială de facebook. Tot de ce aveţi nevoie e un cont creat pe facebook, accesaţi aplicaţia, cu un LIKE deveniţi prietenii lui LeaderMag şi începeţi să rezolvaţi puzzle-ul. Timpul acordat pentru a rezolva este de 90 de secunde. În cazul în care nu aţi reuşit din prima, aplicaţia vă oferă încă o şansă să participaţi la concurs.
Pentru cei isteţi care reuşesc, LeaderMag oferă ca premii vouchere în valoare totală de 150 de lei cu care puteţi cumpăra orice produs de pe librăria online LeaderMag. Marele premiu este o tabletă performantă Samsung Galaxy Tab 3 care aşteaptă cu nerăbdare să îşi cunoască câştigătorul pe data de 28 februarie.
LeaderMag este librăria online ce oferă o gamă largă de cărţi la preţuri accesibile cu posibilitatea de livrare rapidă şi sigură în fiecare localitate din România. Pe lângă impactul economic, ne propunem şi obiective cu tentă culturală şi socială şi anume să contribuim la creşterea nivelului educaţional prin lectură în România.