fbpx

Lasa povestea sa ajunga la tine

Drumul spre succes este dificil și chiar dacă te lupți cu soarta, poți descoperi cu stupoare că ție nu îți este scris să ai faimă. Dar dacă te încăpățânezi? Dacă te decizi să nu ții cont de normele sociale și să nu te mai intereseze părerile celor din jur, oare în felul acesta o să-ți poți îndeplini visul?
Vino la teatru sambata, 27 mai, de la ora 20:00, intr-un cadru underground si cool (club A) si lasa povestea sa ajunga la tine!
Durata: 45 minute.
Biletul costa 35 lei si pentru rezervari ne gasesti la numarul de telefon 0726887728 sau la adresa de e-mail [email protected]
Distributie si regie: Alex Vlad. Alex a absolvit facultatea de teatru precum și masteratul în arta actorului în cadrul UNATC “I.L.Caragiale” București. Și-a obținut titlul de doctor în teatru în cadrul aceleiași universități unde în prezent susține cursuri de arta actorului. A fost invitat în numeroase festivaluri de teatru naționale și internaționale, dar a și participat la ateliere de artă actorului sau masterclass-uri conduse de personalităti precum David Esrig, Sanda Manu, Radu Mihăileanu, Alexa Visarion sau Alvis Hermanis. Alex Vlad dezvoltă proiectul “Teatru Acum”; promovează și produce diferite spectacole teatrale independente. În paralel scrie poezie, proză și piese de teatru.