fbpx

Lasa ne sa te promovam online gratuit timp de o luna

Bucuresti, 20 septembrie 2011 – Merita Citit SRL are noi pachete de servicii si isi premiaza noii clienti cu o luna de promovare online gratuita.

Internetul nu are limita geografica si toata lumea il foloseste. Fie ca intreaba pe un forum, fie ca face o cautare pe Google, oamenii iti gasesc produsele sau serviciile pe care le furnizezi in functie de popularitatea ta pe Internet. In aproape toate domeniile de afaceri exista comunitati dedicate unui anumit segment. In acest context, Merita Citit SRL te poate ajuta astfel:

Firma de promovare online Merita Citit SRL iti ofera doua pachete de servicii prin care iti aduce posibili clienti pe site:

Pachetul Basic care include 2 comunicate de presa/anunturi, 220 de mesaje de recomandare sau link-uri catre firma ta (mesajele vor fi pe site-uri cu sectiuni dedicate grupului tinta vizat de tine), intretinere de conturi pe Facebook, Twitter si alte comunitati unde se gasesc persoane interesate de site-ul tau, raport de activitate in care se prezinta locurile unde s-au pus mesaje-reclama.

Pachetul Premium care include 5 comunicate de presa/anunturi, 520 de mesaje sau link-uri catre site, intretinere de conturi pe Facebook, Twitter si alte comunitati unde se gasesc persoane interesate de site, raport de activitate.

Cere o oferta personalizata, chiar si din curiozitate – o intrebare nu costa. Vezi ce avantaje iti ofera o campanie de promovare online de la Merita Citit SRL. Incheie un contract de promovare pe 4 luni si in a 3-a luna esti promovat gratuit. Mai multe detalii aici: http://www.meritacitit.ro/firma.