fbpx

Laparoscopie exploratorie la Gynecoland – sanatatea ta este tot ceea ce conteaza

In cazul in care nu stii, termenul de laparoscopie exploratorie face parte din vocabularul medical si defineste o metoda de a detecta afectiuni abdominale, genitale care are la baza un laparoscop. Laparascopul este acel tub subtire care este introdus dupa incizia abdominala pentru a se observa existenta unor astfel de afectiuni. Sunt numeroase infectii si boli care pot fi depistate prin aceasta metoda asa cum sunt chisturile, fibroamele, aderentele etc. Pentru o analiza mai amanuntita, se poate opta pentru prelevarea de probe si daca este cazul, se pot realiza operatii cu laparoscopul. Tu poti oricand beneficia de astfel de analize, teste, operatii etc. doar cu Gynecoland!

Laparoscopie – pentru ca tie sa iti fie mereu bine!

Optand pentru o interventie medicala ca cea de laparoscop, tu poti fi sigur ca nu suferi de anumite probleme care mai devreme sau mai tarziu ajung sa iti perturbe starea de sanatate. Alege o laparoscopie atunci cand vrei sa te asigur ca nimic nu te supara, dar totodata pentru a preveni unele afectiuni! Stii si tu ca inainte de toate, este mai important sa previi decat sa vindeci. Nu lasa ca frica sa te acapareze si mergi la spital la fiecare simptom, dar si atunci cand simptomele nu apar pentru un plus de siguranta!

Se recurge la laparoscopie de fiecare data cand este nevoie de o interventie care presupune explorarea abdomenului cu ajutorul unor diverse instrumente si ustensile din mediul chirurgical. De asemenea, aceasta explorare se poate face cu ajutorul laparoscopului din moment ce este foarte simplu sa atasezi acestui instrument o minicamera care sa ofere medicilor informatii precise si clare. Nu trebuie sa iti faci nicio problema cu privire la incinzia realizata: este una de mici dimensiuni, iar intr-un timp relativ scurt, tu vei fi din nou pe picioare.

Daca te intrebi cand dureaza o interventie ca aceasta laparoscopie, trebuie sa stii ca durata ei variaza intre 30 si pana la maxim 90 de minute. Pentru ca tu sa nu resimti un disconfort accentuat, se realizeaza o anestezie generala. Pe toata durata interventiei, un medic ginecolog sau un medic chirurg specialist va aduna informatiile necesare pentru ca la final, sa puna un diagnostic. Dupa aceasta interventie, nu va mai trebui sa petreci prea mult timp in spital, iar in ceea ce priveste munca ta, in maxim o saptamana, vei fi in stare sa iti reiei activitatile cotidiene. Alege un profesionist care sa iti asigure tot ce este necesar pe durata unei laparoscopii: Gynecoland!

Gynecoland, expert in interventii de laparoscopie!

Gynecoland este un centru medical care ofera clientilor solutii practice si sigure atunci cand vine vorba de diagnosticare si tratarea bolilor mamare si genitale. Tu poti opta pentru laparoscopie, controale periodice, operatii ginecologice, genitale, mamare etc. Acest centru este dotat cu tot ce este necesar in materie de ustensile si echipamente pentru ca sa raspunda tuturor nevoilor tale. Medicii sunt niste profesionisti in domeniu si se vor asigura mereu ca starea ta de sanatate se amelioreaza. Ori de cate ori ai nevoie, alege cu incredere Gynecoland si nu vei regreta!

Pentru laparoscopie, la Gynecoland gasesti solutia!