fbpx

Am lansat noua platforma San Marco

Am relansat site-ul San Marco, ne-am modernizat si am incercat sa optimizam cat mai bine platforma noastra, pentru clientii nostril si tot cei ce isi doresc sa comanda o pizza buna in Constanta, paste, salate si chiar burger si wraps. Daca vrei sa iti usurezi munca, poti la fel de bine sa descarci aplicatia San Marco din App store sau Magazin play si sa comanzi direct de pe telefon tot ce iti doresti din noul nostru meniu cu preparate delicioase, proaspete si savuroase.

Fie ca vrei sa petreci o seara in familie, o seara in doi sau cu prietenii, iti dam un prilej de bucurie, de fapt chiar doua, o noua platforma si aplicatie de unde poti comanda mai simplu si mai rapid si oferta noastra de 3+1 gratis, unde, daca comanzi 3 pizza marimea L primesti una din partea noastra. Pizza San Marco se bazeaza pe retete traditionale, imbunatatite de-a lungul timpului si intotdeauna cu amprenta noastra, de aceea facem una dintre cele mai bune pizze din Constanta.

E timpul pentru o seara de pizza cu cei dragi! Coacem pizza la foc automat pentru voi si o livram rapid, exact asa cum iese din cuptor, fierbinte, frageda si pufoasa. Mai ai nevoie si de alte argumente sa iti descarci noua aplicatie San Marco si sa comanzi pizza ta preferata, paste, salate, sandwich-uri si chiar burger? Grabeste-te sa prinzi oferta noastra 3+1!