fbpx

Lansare www FEO ro magazin online

De curand a fost lansat site-ul www.FEO.ro ce ofera o gama larga de produse destinate uzului casnic dintre care putem mentiona: dispozitive medicale precum aparate de aerosoli, tensiometre, termometre, glucometre, etc; electrocasnice mici; electronice sau produse destinate categoriei mama si copilul.
Site-ul insa, este intr-o continua expansiune, cu marci noi, si noi categorii de produse, tinzand sa acopere cat mai mult din nevoile unui utilizator.

Sub deviza ne informam si studiem cat mai mult, pentru a oferi astazi, ceea ce clientii au nevoie maine, magazinul online FEO.ro vine cu o abordare bazata in principal pe oferirea cat mai multor informatii, poze despre fiecare produs, si in curand filmulete si review-uri. In acest fel clientii vor afla cu siguranta mai repede ce face un nebulizator, la ce se foloseste, cum se utilizeaza un tensiometru sau daca un termometru este sau nu rezistent la apa. Aceasta mentalitate impreuna cu produsele de calitate va vor aduce o satisfactie garantata.

De la inceput nu s-a plecat de la premiza ca doar brand-urile cunoscute trebuie sa faca parte din gama de produse. Producatorul de echipamente medicale destinate segmentului casnic – Scian este cel mai bun exemplu. Cu toate ca, pe piata din Romania momentan nu este foarte cunoscut ca si brand, din punct de vedere calitativ, produsele sunt comparabile cu marcile cunoscute. Nu de putine ori calitatea este superioara iar pretul considerabil mai mic.

Pentru clientii care prefera cumparaturile clasice in detrimentul comenzilor online, punem la dispozitie in showroom-ul din Str. Mihai Eminescu, Nr 121, Sector 2, Bucuresti, o gama larga din produsele disponibile pe site, pentru a fi vizualizate fizic, testate sau pornite fara vreun cost suplimentar.

Fondatorii SC BIT ONLINE SRL, detinatoarea site-ului www.FEO.ro, sunt prezenti atat in comertul online cat si cel offline inca din anul 2004 reusind, inca de pe atunci sa inspire incredere cu noua abordare insa cu alte brand-uri si produse.

Tot din 2004, se afla in aceeasi locatie – Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sector 2, Bucuresti – asumandu-si astfel responsabilitatea vanzarii oricarui produs comercializat. Pentru a intari increderea clientilor, SC Bit Online SRL a investit intr-un spatiu mai mare, mai modern si mai prietenos, oferind astfel posibilitatea de a vedea fizic produsele din stoc. Tot aici a fost deschis si propriul service, pentru a rezolva mult mai rapid garantiile si orice alte probleme intampinate cu produsele vandute.

De asemenea, consultanta pentru o vanzare sau doar pentru o simpla informare, este prompta, prietenoasa si profesionista pentru orice categorie de produse.

Va asteptam asadar, cu drag pe www.FEO.ro